onsdag 25 april 2007

En intressant dag

Har precis kommit hem från en dag med lärare och skolledning på Fjärdingsskolan. En mycket intressant dag där jag fick bra insikt i verkligheten på skolan. Allt är inte som man tror och som skrivs i media. I morgon fortsätter det.

Det kan konstateras att diskrimineringen mot annorlunda fortsätter. En kvinna i burka blev avvisad när hon ville åka buss. Även om jag personligen tycker att det är att gå för långt att bära burka så är hon i sin fulla rätt att åka buss. Så länge som hon betalar och har ett kort där hon inte behöver legitimera sig. Men det finns väl lite för många sverigedemokrater i Skåne. Om det nu var en sån.

Förresten har sd fått en lokal till sitt årsmöte. Som jag skrivit många gånger förr så har jag inte mycket till övers för deras åsikter men som ett demokratiskt valt parti har de rätt att hålla möten.

Bland dagens nyheter hittar vi också att just nu är svenska folket mer positiva till EU än någonsin.

Är strax på väg till ett möte för att starta upp folkpartiets vårkampanj om just skolan. Här finns en länk till en enkät om skolan.

9 kommentarer:

Skuncke sa...

Några frågor;

Känner du dig trygg med maskerade muslimskor på våra allmänna platser/färdmedel?

Vad tror du muslimskan försörjer sig på?

Vad tror du hennes så kallade asylskäl var?

Tycker du burkan är ett uttryck för jämlikhet?

Anonym sa...

Jag anser att bussföraren handlat rätt.Ur säkerhetssynpunkt skulle jag aldrig åka i samma buss mm med en person som det inte går att identifiera.Det skulle ge mig panikångest.Tänk om det är så lätt för dem att smygla vapen eller liknande under sina "presenningar".
Uschh!!!

Anonym sa...

Vad tror du muslimskan försörjer sig på?

Hon jobbar som telefonförsäljare. Hon var på väg till jobbet när detta hände.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anne-Marie Ekström sa...

Tyvärr. Jag har tagit bort några kommentarer som kan betraktas som rasistiska. Jag brukar inte ta bort inlägg men de jag tagit bort var i grövsta laget. Snudd på hets mot folkgrupp. Jag tolererar att alla inte tycker som jag men argumententen ska vara sakliga. Jag skrev på min blogg att jag inte är någon stor vän av att kvinnor ska bära burka. Men för den skull har de rätt att åka buss.

Unknown sa...

Cho Seung-Hui som gick bärsärkagång på Virginia Tech var förmodligen muslim. Han kunde gömma sina vapen under sin långa svarta dräkt. Eftersom han förklädde sig till kvinna kunde han dessutom gömma sina hatiska ögon under burkan så ingen skulle avslöja honom....

Faaaan, jag blir så förbannad på inskränkta, kortsynta, rasistiska idioter som inte kan tänka längre än deras näsa är lång.

Det finns inget samband mellan religion och hat. Låt människor klä sig som de vill.