fredag 19 oktober 2007

Godmorgon

Efter en sen kommunfullmäktigekväll så är jag lite trött. Vi slutade kring elva i går kväll. En lite blandad tillställning. Men hinner inte kommentera den nu. Återkommer i kväll. Om jag orkar. Eller i morgon. Med det och annat. Nu ska jag köra dataåtkomstsidor så det ryker. Men först ska jag köra till Göteborg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du A-M E: Pladdret i kommunfullmäktige är fullständigt ointressant. Skippa det till förmån för SVD:s artikel om hur minderåriga i USA kan dömas till livstids fängelse utan någon chans till frigivning. Å amndra sidan är fp:s förlovade land och frihetens fyrbåk, så jag kan förstå om du säger några till intet förpliktande ord. Eller kommentera varför vi bilister, konsumenter mm varje år måste betala ca 15-20% av allt vi köper så att de sk. tradarna (de som köper och säljer varor ska få in pengar till sina giriga bonuschefer) dvs de handlar/speklulerar inte med riktiga varor utan endast terminer hos metall-, olje, gas- och råvarubörserna världen runt. Eller hur de svenska urskogarna nu håller på att skövlas, vilket är bara en början till vad som kommer när rysska-, arabiska och kinesiska investeringsfonder köper upp svensk a skogsfastigheter. Ha en trevlig kväll/helg.

Anne-Marie Ekström sa...

Valde att skriva om fängslade barn. Håller med om att det är förfärligt.
Håller också med om att det är en del onödigt pladder i kommunfullmäktige. Men ibland är det viktigt att skriva även om pladder. Men helst ska det göras direkt och eftersom jag inte orkade göra det så fick det anstå.