torsdag 30 augusti 2007

Fisk, strejk och trafik

Vädret. Solen skiner men det är kyligt i luften. Borde ta en långpromenad.

Men mötena kör ihop sig idag. Två på samma dag och samma tid. Eftersom jag inte kan klona mig får jag väl välja det ena. Det får bli kommundelsnämndsmötet i Brämhult. Men jag hinner vara med en liten stund på mötet på Borås nät också.

Och så måste jag databasa.

Det stora dagliga problemet när jag sitter hemma och jobbar är vad jag ska äta till lunch. Jag har inte tid att göra några avancerade maträtter så det blir ungsstekt falukorv med potatismos eller mamma Scans köttbullar tillika med potatismos för det mesta.

Idag blir jag dock påmind om att det är nyttigt att äta fisk. (SvD) Nyttigheten överträffar riskerna. Så jag får väl plocka fram en laxbit ut frysen. Tack för förpackningarna med djuprysta portionsbitar. Lax som innehåller omega 3 är ju nyttigt för minnet och hjärtat bland annat.

Här en länk till mina tidigare "matstudier".

Ett stort frågetecken idag är väl annars hur det går med tidningsstrejken. "Under galgen", det vill säga i elfte timmen, brukar ju till sist parterna komma överens. Nytt bud ligger tydligen i alla fall.

Jag är dock glad att jag inte behöver ta mig fram i Stockholm. Pendeltågen fungerar inte eftersom en ledning rivits ner och bilisterna kör fast på grund av vägnätet inte fungerar.

Jag kan lugnt ta plats i mitt arbetsrum hemma och sätta igång. Så nu gör jag det. Med databaserna.

Inga kommentarer: