torsdag 22 mars 2007

Persson igen

Så har vi sett mer än hälften av programmen med Persson. (SvD och DN). Idag tyckte jag faktiskt lite synd om honom. Ingen ville vara med honom. Men det kanske inte är så konstigt med de omdömen som han har uttalat om människor i sin närhet. Som sagt. Är man sig själv nok så kanske man får vara ensam.

Tycker fortfarande att det är en märklig programform där människor kan anklagas för att ljuga och slå i dörrar (mp) utan att ha en chans att förklara sig. Den fråga som man kan ställa sig och som är väsentlig är hur mycket Persson själv ljuger eller kanske man ska uttrycka det som han inte minns rätt.
Det som togs upp i programmet som jag minns och tror att jag alltid kommer att minnas var mordet på Anna Lind. Ett så fullständigt meningslöst dåd. En ung duktig människa rycks bort alldeles för tidigt. Faktiskt var det så att jag just vid den tidpunkten Anna Lind blev knivstucken, innan jag visste något, var ute och handlade för att köpa en dräkt till riksdagens öppnande. Jag hade tänkt köpa en röd men hittade ingen. Den svarta jag köpte passade bättre för tillfället.

Inga kommentarer: