fredag 30 november 2007

Tennis och opinionsmätning

Några snabba rader även idag. Den senaste veckan har varit otrolig. Andra börjar ta det lite lugnt i min ålder. Men jag bara trappar upp. Och jag trivs inte riktigt när jag inte hinner skriva av mig.
Helgen får bli lite lugnare i alla fall. Men det ska bli kul att komma ut till Sandared och kolla in tennisläget i Elitserien. Det går ju bra nu. Efter tydligen en rysare i tisdags där man ändå vann och vinst igår ser det ljust ut.

Är väl bäst att träna lite tyska glosor också. Spelarna kommer ju från Tyskland.
Men när Jonas Arnesen i SvD skriver att det saknas klubbkänsla i tennissverige har han inte rätt. Inte när det gäller Sandareds TK i alla fall. Här finns både motionsdamer, motionsäldre, ungdomar och Elit. Allt. Och kul är det.

Mindre kul är dagens opinionsmätning. (DN, SvD)Även om folkpartiet fortfarande är tredje största parti med en liten marginal och det gör tillvaron lite ljusare så är vi ljusår från valresultatet 2002 och framförallt är det trist att hela alliansen backar som den gör.
Det kanske är dags för färre skandaler, färre tuffa ingrepp som slår mot dem som redan har det tufft (även om jag tror att det kanske måste till en tuff medicin ibland) men framförallt ut och tala om vad som gjorts och varför. Och vilket resultat man tror det kommer att bli.
Jag tycker att Jan Björklund tagit sin del. När det gäller skolan syns regeringen och integrationen. Men vart tog alla andra vägen?

Inga kommentarer: