söndag 25 februari 2007

Sverigedemokraternas rätta ansikte

Artikeln i SvD om sverigedemokraterna från insidan är intressant om än inte förvånande. Allt finns i sverigedemokraternas handlingsprogram. Nästan varje punkt i handlingsprogrammet slutar med i princip att allt skulle vara så mycket bättre om det inte fanns invandrare.
På ytan försöker partiet att vara rumsrent men om man skrapar lite så finns främlingsfientligheten där.
Därför är det så viktigt att ta debatt och inte tysta ner. Allt måste upp till ytan. Till exempel vill Sd ha ett överdimensionerat totalförsvar. Vad kostar inte det skattebetalarna.

Visst finns det problem i det svenska samhället men de löses inte genom att alla invandrare kastas ut. Det är enkelt att göra en grupp till syndabockar. Hur såg det ut i Tyskland på trettiotalet? Och vad hände?
Det gäller i stället att ta tillvara den kunskap och kompetens som finns hos de som kommit till Sverige. Vi kommer att behöva den i framtiden när allt färre ska försörja allt fler. Det är integrationspolitiken som brustit. Det allra viktigaste är att de som kommer hit får ett arbete och får lära sig språket. Men det företagsklimat som rått hittills i Sverige har inte uppmuntrat fler företag att starta och fler befintliga företag att växa. Förhoppningsvis blir det bättre med alliansens regering. Men det gäller att inte bara sänka inkomstskatter utan också satsa på företagen.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör vad du kan för att passa in i det svenskfientliga etablissemangsklimatet. Fatta att svensken i gemen börjar tröttna på PK-etablissemanget vars främsta mål är att förstöra Sverige.

SD till Riksdagen 2010.

Anonym sa...

Anne-Marie, vem försöker du lura?

Anonym sa...

Hur det såg ut i Tyskland på 30-talet är väl egentligen ett rätt dåligt exempel. Hitler lyckades faktiskt skapa en hel del jobb för tyskarna efter 20-talets hyperinflation och depression i landet. Däremot gick det ju följdaktligen åt helvete när han började föra en imperialistisk politik gentemot grannländerna från -39 och framåt. Men Tyskland mådde bra rent ekonomiskt på 30-talet vad jag förstått.

Sen undrar jag var du fått "Nästan varje punkt i handlingsprogrammet slutar med i princip att allt skulle vara så mycket bättre om det inte fanns invandrare." Ange källa. Jag kan inte hitta några sådana formuleringar i SD:s handlingsprogram.

Du får lära dig skilja på flyktinginvandrare, som kommer hit för att de vill det, och arbetskraftsinvandrare, som kommer hit för att deras kompetens efterfrågas. Förr, för 50 år sen, gick ofta dessa grupper ihop till en eftersom det fanns gott om jobb och dessutom fler lågkvalificerade jobb i Sverige. Så är inte längre fallet idag. De flyktinginvandrare som kommer har ofta inte den kompetens som företagen efterfrågar. Medan de arbetskraftsinvandrare som kommer hit gör det just för att de har kompetens som efterfrågas. Det är inte svårare än så, det borde t.o.m. en folkpartist begripa.

Och vad gäller det politiskt korrekta begreppet "integration" så är det något som aldrig någonsin kan åstadkommas med politiska påtryckningsmedel uppifrån, inte ens om man pumpar in miljon och miljardbelopp i diverse meningslösa integrationsprojekt. Integration uppstår bara om människor vill mötas. Ofta har man dock mer gemensamt med människor som liknar en själv på alla sätt och vis än de som är mer olik än själv. Och därför väljer människan förståeligt nog att vara med sina likar. Det enda sättet för invandrare som är alltför olika svenskar att bli en del av det svenska samhället är att helt enkelt ge upp mycket av sin kulturella bakgrund och assimilera sig in i det svenska samhället. Och detta är något som varje invandrare själv har ansvar för. Tillskillnad från integration, som innebär att invandrare inte ska anpassa sig ett dugg men ändå på något sätt bli en del av det svenska samhället. Jo tjena, hittils har detta aldrig blivit verklighet.

Nä du folkpartistanten, valet 2010 eller 2014 kommer du bli arbetslös, sanna mina ord.

Anonym sa...

Får någon i Sverige har en egen åsikt längre?
Allt ska passa in i etablissemanget.
Allt ska passa dessa journalister, vår tids nya makthavare. Att de flesta journalister står till vänster är väl ingen nyhet?
I gamla Sovjet användes journalisterna till att kuva människor.

Robsten sa...

Ja valstugereportaget med Josefsson var väl också "intressant men inte förvånande" hmm.... var detSD:are som intervjuades då? Eller var det dina alliansbröder? kanske rent av någon partikamrat?

Anonym sa...

lars: "svensken i gemen"? Svenne Banan på verkstadsgolvet kanske..

Anonym sa...

Anne-Marie, Är du själv påläst om Islam? har du läst Qu'ranen, haditer, mellanösterns historia, vad som skiljer islam och kristendom? Vet du hur det ser ut i de länder där islam har blivit i majoritet? Visste du att Mein Kampf är i bästsäljare i Mellanöstern? Fråga en kristen emigrerad Iranier vad denne tycker om "fredens religion".

Att skriva att alla sverigedemokrater är rasister och bara billigt och att göra det enkelt för sig. De flesta röstar på sverigedemokraterna därför att inet annat parti ens vill diskutera invandring, det är per definition rasism.

Danmark för ungefär sådan politik som sverigedemokraterna förespråkar och de börjar få bukt med arbetslöshet bland invandrare och tillhör de bästa i Europa, Sverige tillhör de absolut sämsta.

Anne-Marie, hur bor du? Bor du i mångkulturen som du själv förespråkar, eller har du gjort SOM ALLA ANDRA svenskar, flyttat ifrån mångkulturen samtidigt som du prisar den? Varför är sverige så segregerat om svenskar är så positiva till invandrare? Varför betalar svensken miljoner extra för att inte bo bland invandrare?

Frågorna är många som du ser, vore fint att få lite förklaringar.

Anonym sa...

Jag är själv invandrare och bor i en riktigt "invandrartät" området här i Stockholm, och det är skrämande hur ungdomarna som har muslinsk härskomst beteer sig ute på gatorna, på tunnelbanan, bussarna, simmhallarna, skolorna, etc etc, alltid stökiga, respektlösa mot äldre eller vuxna.
Nästan alltid dessa ungdomar när de är ute på gatorna roar sig med vandalisering eller med små brott.
Varför? jo, man kan säga direkt att integrationspolitiken har total misslyckas och att politikerna aldrig har vågat ta problemet med hårda handskar, politikerna har alltid varit rädda för att bli kallade för rasister eller invandrafientliga,detta pga svensk mentalitet för att vara rädda att komma i konflikt med någon, och det är bättre att hålla med någon även om problemet eller katastrofen är ett faktum.
Mauricio Rojas, FP, har den enda politiker som har vågat säga saker som det är, men det finns en skillnad, han är invandrare och vågar ta konsekvenserna av sina uttalande.
Snälla svenska politiker och övriga svenskar med makt position i Sverige, våga att ta problemet och lös den nu! om 20 år blir det försent och den idiliska lilla Sverige kommer att se ut som en enda "röra" med konfrontationer mellan svenskar och muslimerna.
Jag vill klargöra att jag är INTE rasist eller nåt liknanade, men det måste ställas krav till och ge chanser till invandrarna för ett bättre integration i Sverige, särskilt till de med icke kristna religion eller västerlänsk mentalitet.
Flyktingmotaggning måste bromsas för att kunna ta hand om de som redan är har i landet och inte hunnit att starta ett nytt liv för att kunna bli medborgare som bidrar till landetsutveckling och inte belasta systemet istället.
Mvh
En invandrare som ställer krav till politikerna o till andra invandrare.

Anonym sa...

Anne-Marie Ekström låter som ett hack i grammofonskivan. Det fungerar inte längre. Folk har tröttnat. De vill se en förändring. Inget annat parti än SD tar upp frågan om kraftigt minskad invandring. Detta tvingar "vanligt folk" att rösta på SD. De kommer öka och de kommer öka dramatiskt. Räkna med det. Ju mer ni "tar debatten" desto mer kommer SD att öka. Jag har sett några politiker som just tagit debatten. De blir så överkörda så det är inte sant. De har inget annat än floskler typ "vi har råd att vara generösa" "Sverige är ett rikt land som måste ställa upp" bla bla.....det biter inte längre. Motståndarsidan har mängder med sakargument, undersökningar som refereras till osv.

Jag gillar det inte själv men jag är realist. SD kommer öka dramatiskt om inte de etablerade partierna ändrar inställning i flyktingpolitiken.

Anne-Marie Ekström sa...

Jag har förstått att integration och flyktingpolitik är något som engagerar.
Det är viktiga frågor och om nu någon skulle tro att jag inte är medveten om att det finns problem när det gäller dessa frågor så har hon eller han fel.
Frågorna bekymrar mig. Det finns alltför många som idag lever i utanförskap utan arbete och kontakt med det svenska samhället. Utanförskap kan föra med sig både kriminalitet och fundamentalism.
Därför behövs framför allt att fler människor får ett arbete.
Men jag tror inte vi löser utanförskapets problem genom att ge skulden åt de människor som kommit hit på grund av att det flytt från sitt hemland på grund av förföljelse. Eller slänga ut dem tillbaka till det helvete de kom ifrån.
Det som tyvärr alltför sällan skrivs om är alla de som lyckats bra i Sverige. Eller om alla de som tar jobb som svenskarna inte vill ha.

"Robert" skriver att flyktinginvandrare kommer hit därför att de vill det. Jag tror att nästan alla som kommer hit som flyktingar hellre hade stannat i sitt hemland om de hade kunnat det. Det vi heller aldrig får glömma bort är att det är människor det handlar om och att alla människor är lika mycket värda oavsett var man kommer ifrån.

När jag läser kommentarerna till min blogg och sverigedemokraternas handlingsprogram kan man tro att det vi gör i vårt lilla land är det enda rätta. Att vi kan leva i vår lilla idyll utan påverkan från övriga världen där inget främmande slipper in. Hur skulle det gå till? Ska vi stänga gränserna?
I sammanfattningen av sd:s politik nämns ordet nationalistisk ett antal gånger. Man vill ha ett befolkningsmässigt homogent samhälle. Det skrivs att det inte har varit bra för Sverige att det kommit invandrare från avlägsna delar av världen. Är inte detta ett uttryck för att det skulle ha varit så mycket bättre utan invandrare?

Det här är inga enkla frågor som har några enkla svar. Men det som vi aldrig får glömma bort är att det är människor av kött och blod det handlar om. Och det kunde faktiskt varit du eller jag om vi bott i en annan del av världen.
Sverigedemokraterna talar i sitt handlingsprogramom att vi ska värna kristen etik. En av de grundläggande fundamenten i den kristna etiken kan väl återfinnas i detta bibelcitat Matteus 25:40
"Sannerligen, vad ni har gjort för någon av dessa minsta som är mina bröder, det har ni gjort för mig."
Hur rimmar det med att inte ta emot de som flyr från förföljelse? Som verkligen tillhör de "minsta" i världen.

Anonym sa...

och Anne-Marie bekräftar bara vad jag skrev om hack i grammofonskivan i min kommentar.

Så länge ni undviker sakfrågorna och istället rapar floskler så övertygar ni ingen som inte redan är övertygad.

Många är oroliga idag. Tiotusentals kommer hit som vi inte vet identiteten på.

"Mördare, krigsförbrytare och terrorister kan dölja sig bakom en del av de 26 000 falska pass som irakiska ambassaden i Stockholm har utfärdat.
– Jag har tappat modet, det får vara nog, säger Birgitta Elfström, Mellanösternexpert på Migrationsverket." http://www.metro.se/se/article/2007/01/31/07/5629-32/

Den grova brottsligheten har gått upp något enormt de senaste åren och otryggheten har ökat. Att då antyda att kritiker till invandringspolitiken är hjärtlösa och omänskliga är dålig stil.

Anonym sa...

Anne-Marie,
du skriver som den snällaste människa i världen men jag är säker på att den närmaste invandratätta områden ligger tiotal kilometer från ditt hem. Har du funderar nån gång på att flytta till en sån där stället? neeej, det tror jag inte! som politiker det är ganska lätt att argumentera med "hjärtat" och skriva att vi måste vara solidarisk, men när man bo mitten i "orkanensögat" dvs, bland muslimerna, araber, och andra icke västerlänska kulturer då man anser att det måste göras nåt, jag rekomenderar till dig att komma till en sån stället lite oftare eller varför inte att flytta dit stället?
Mvh
skattebetalare som har vänta upp till 6 timmar för att träffa en läkare!

Anonym sa...

Kommentar
Angående Svenska Dagbladet!
Det är tragiskt att se hur man försöker göra en "Jan Josefsson" om Sverigedemokraterna i Sundsvall.
Det som kommer fram är lösa uttalanden och inte direkt intressesant med tanke på att det inte kommer varken från officiella personer eller från riktiga företrädare för partiet.
I Jan Josefsson "valstugerepotage" där var det riktiga företrädare för sossarna, Folkpartiet och Moderaterna som uttalade sig på det mest rasistiska sätt så man inte trodde det var sant och flera var dessutom folkvalda som hade arbetat många år för respektive parti.
Var finns journalistiken som Svd var så känt för en gång i tiden. Vad är SD symtom på?
Varför driver våra nordiska grannländer en helt annan flyktingpolitik och kriminalpolitik i anslutning till denna?
Det är både borgliga och socialdemokratiska regeringar!?
Varför bekostas flyktingpolitiken i andra västländer av deras bistånd så det ej ska tas pengar från pensioner, sjukförsäkringsystem, arbetslösunderstöd, barnbidrag, m.m.?
Svensk media gör ett enormt dåligt arbete som inte tar upp problemen som finns med den förda asylpolitiken.
Ställ ansvariga mot väggen och publicera bild och namn på alla utländska förbrytare som oansvariga politiker har släppt in i landet precis som man gör i Norge och Danmark. De verkligen förstör asylrätten och gör att SD kommer att växa och växa.
Finns ingen anledning för mig att skriva denna kommentar eller känna någon sympati med SD om man hade fört en norsk eller finsk socialdemokratisk politik inom detta område i Sverige.
Erik Eriksson

http://www.vi-tidningen.se/templates/ArticlePage.aspx?id=9019
DE ENORMA BROTTEN MOT GRUNDLAGEN!

Den enorma massinvandringen till Sverige eller kolonisation är verkligen en angelägenhet för hela Sverige. 100 000 under 2006 ett halvt Norrköping! Fortsätter det i samma takt så kommer svenskarna vara i minoritet i sitt eget land 2040! Svenska folket har aldrig i något val givit sitt mandat för denna kolonisation av Sverige vilket är ett grovt brott mot Grundlagen och Folkviljan under lagarna.

När artikelförfattaren beskriver situationen så blandas Sverigedemokraterna in mellan raderna och att dessa ska ha någonting att göra med attentat vilket är helt absurt. Polismannen som beskrivs i artikeln är friad i domstol och avskedad av polisstyrelsen vilket är ett grovt brott mot grundlagen eftersom politiska domstolar är förbjudna i Sverige enligt Grundlagen. Och endast existerar i diktaturer som Nazityskland och Sovjet. Detta ligger nu i arbetsdomstolen där de ansvariga antagligen kommer att bli åtalade för grova tjänstefel och brott mot Grundlagen.

Malmöpolisen har tack vare denna illegala asylinvandring fått arbeta i en fruktansvärd kriminell vardag där man har 3 stycken personrån om dagen där utlänningar rånar svenskar. Flera med svåra dödsmisshandlingar. Om du som flykting begår ett brott i värdlandet där du är gäst så upphävs din asylrätt automatiskt enligt Genèvekonvektionen och internationella avtal! Sverige följer ej denna regel vilket är ett enormt brott mot Grundlagen och svenska folket.

Danska polisen och folket är chockade över utvecklingen i Malmö. I Köpenhamn med ca. 1,5 miljoner inv. så förekommer i princip inga personrån. En utlänning som fått asyl i Danmark och begår ett personrån och är 16-18 år gammal får 2 års fängelse och livstids utvisning, din rätt till skydd är förbrukad! Malmö har idag den största gatubrottsligheten i västvärlden i förhållande till sin lilla befolkning. Vi har ökning av våldtäkter med flera 100% där rena brutala överfallvåldtäkter är fler en 40 stycken per år och ständigt ökande. 9 av 10 våldtäktsmän har sina rötter i mellanöstern, Afrika och på Balkan. Vi har svenska grupper som under flera år har uppvaktat politiker och vill ha ett stopp på invandrare till sitt bostadsområde pga av att deras flickor blir antastade, sexuellt trakasserade, stölder och överfall. Köpmän och näringsidkare har flera gånger påpekat att situationen är ohållbar med snatterier, stölder hot överfall m.m.

Svenskar har helt flytt vissa områden i Malmö. Polis har fått eskortera ambulanspersonal och brandkår när de rycker ut till vissa bostadsområden eftersom de blir utsatta för överfall, hot, misshandel och stenkastning när de ska rädda människor! Flera reportage har gjorts i amerikansk. engelsk, dansk och norsk TV där man beskriver hur Malmö har förvandlats från en idyll till rena våldstaden. Detta har man ej visat i Sverige eftersom man har censur!

Den uppätna växande kakan.

Vi har nu ca. 200 000-300 000 tusen utomeuropeiska flyktingar som saknar arbete i Sverige utan försörjs på olika sätt genom det allmänna. Inom gruppen Somalier är arbetslösheten nästan total vilket AMS har påpekat i flera rapporter. Att vi har en flyktingpolitik som ska bygga på illegal invandring är helt olagligt. När den fackliga rörelsen i Sverige 1975 tillsammans med alla riksdagspartier gjorde överenskommelsen att man skulle stoppa arbetskraftinvandringen och införa i stort sätt invandrarstopp så hade man i sin vildaste fantasi aldrig trott att den skulle ersättas av en enorm flyktinginvandring. En flykting ska enligt Genèvekonvektionen söka sig till första asylland och endast få ett temporärt uppehållstillstånd i väntan på att återvända till hemlandet. Detta är praxis de flesta länder. Ska vi behöva invandrare. Ska vi ha samma system som vi hade före 1975 då SKF, Volvo m.fl. åkte ner till Jugoslavien, Italien m.m. och plockade ut de människor Sverige behövde efter arbetsprövning. Så har USA, Storbritannien och en rad länder gjort länge. Vi ska ej bedriva en flyktingpolitik som ej är en flyktingpolitik utan en förtäckt illegal invandring som strider mot FACKETS överenskommelse från 1975. I denna takt så tar vi emot cirka 65000 tusen om året och då från länder utanför Europa. (98000 ÅR 2006, som halva Norrköping. Svenskarna kommer att vara i minoritet 2040 om denna fruktansvärda kolonisation fortsätter) Detta är en halv svensk storstad om året liknande Norrköping t.ex.


Ett resonemang som bygger på att dessa människor blir assimilerade eller försvenskade och inte bildar etniska enklaver med splittrade lojaliteter både mot landet och andra befolkningsgrupper är en total utopi. Detta fungerar inte vilket vi har bara dåliga exempel på. Det är tillräckliga kulturella skillnader mellan svenskar, danskar och norrmän trots att vi är bröder och systrar. Svenskar få gå på danska kulturella kurser innan de söker jobb i Danmark därför de har uppstått så många kulturella konflikter så många har blivit av med jobbet tack vare dessa. Många svenskar har mor/farföräldrar som hade släktingar som var med i Karlstad när svenskarna rustade med tusental man för att tåga mot Norge 1905 men det avstyrdes i sista hand. Både Volvo och Telia affärerna slutade med smutskastning från respektive regeringskanslier där man gick så långt så man kallade Norge den sista Sovjetstaten. Nej det går inte att byta ut svenskarna mot något annat folk, det verkar helt absurt.

SD anser att hela politiken måste ändras, då vi inför internationella regler för asyl med temporära uppehållstillstånd och tusentals måste hjälpas tillbaks till sina hemländer. Idag så kan tusentals iranier åka hem på semester trots att de har fått asyl här!! För att de är förföljda av den Islamska republiken.... Det är flagranta brott mot asylrätten, då rätten till asyl upphävs automatiskt enligt internationell praxis.

SOCIALDEMOKRATER SOM VILL STOPPA MASSINVANDRINGEN

FD. Partiordförande för socialdemokraterna i Fagersta Björn Hammarbäck som fick avgå efter att han ville ha en debatt om asylinvandringen inom socialdemokratin. Han ville ha liknande regler som man har i Danmark, Norge och Finland och att man följer Genèvekonvektionen och regeln om första asylland som det är i övriga Norden och i västvärlden. Vår asylinvandring skulle då minska med ca.97 %. Så många är det som ej har asylskäl. Han fick avgå efter indirekta hot mot sig och hans familj, hans inlägg på socialdemokraternas hemsida blev borttagna och censurerade under pågående debatt. Ni kan se detta på hans blogg där det finns massor med fakta om asylinvandringen, detta sprids bland sossar på nätet som försöker skapa debatt.

ULVSKOG VET OM DETTA OCH FÖRSÖKER LÄGGA LOCKET PÅ! Rena Sovjetmetoderna!

http://www.invandring.se/arkiv/2005/01/projekt_argus_s.html
http://www.invandring.se/arkiv/2005/01/asylanter.html
http://www.invandring.se/arkiv/2005/01/webbdiskussion.html

SVEKET MOT SVERIGE OCH DET SVENSKA FOLKET

De etablerade partierna vet att det försiggår en enorm debatt på nätet om Våldtäkterna, Gruppvåldtäkterna, personrånen, alla flickor som blir antastade i våra städer. Bestialiska medeltida våldsdåd, där man häller kokande syra och olja på offren, styckar och hugger 30-40 knivhugg i sina offer. Detta relaterat till religiösa dogmer och medeltida hedersbegrepp. Värdetransportrånen, fusket med sjukförsäkringar/pensioner m.m.

De våld som har spridit sig i samhället drabbar alla svenskar på ett eller annat sätt. Från den minsta staden till den största, det mesta är importerad brottslighet och som är Sveriges största problem. Detta pratar alla om! Oavsätt vilket parti man röstar på, de ända som vill ta tag i det och utvisa alla som har missbrukat vår gästfrihet är Sverigedemokraterna och anpassa vår asyllagstifning till övriga västvärlden. Har du gjort ett brott som asylant och gäst i värdlandet så är din asylrätt upphävd enligt Genèvekonvektionen.

Nazerligan, Albanligan, Original gangsters, Jugoslavienmaffian, Gambianska knarkligorna, Kinesiska pedofilligorna, ryska bordellintressen, zigenarligorna som rånar gamlingar i sina hem och ensliga gårdar med mord, Albanska vägpiraterna. och invandragängen som våldtar och sexuellt utnyttjar en "Svennehora" för att bli medlem i gänget tex Fuck for life. Skulle ha varit utvisade för länge sedan.

Listan kan göras hur lång som helst där en stor del av våra högstadieskolor är iblandade i en maffiakultur som bygger på våld och medeltida respektideal-"Bötning" är en importerad brottslighet där invandrargängen kräver sexuella tjänster varje vecka eller pengar, mobiltelefoner m.m. annars så drabbas man av svår misshandel eller förnedring. Detta berör alla svenskar som vill ett stopp på allt, det sprids från mun till mun. Och de ända som lyssnar och vill stoppa massinvandringen och enligt Grundlagen följa Folkviljan under lagarna är SD.

Så länge de andra är passiva så kommer de att växa och till slut få ensam majoritet i Sveriges riksdag. De som bor i södra Sverige ser på dansk TV där de svenska problemen är en följetång, i väst kan man se norsk TV som rapporterar om svenska förhållanden. Efter det brutala rånet i STAVANGER och det hemska rånmordet på en gammal frälsningsarmedam i Kristiansand så vet alla vad svensk importerad brottslighet är. Man redovisar fakta rakt upp och ner med bild på alla utlänningar. Fremskrittspartiet har lagt förslag om att det ska vara visum tvång för icke födda svenskar som besöker Norge. Nej lyft fram den svenska grymma verkligheten och ställa de nuvarande makthavarna mot väggen.


Det som pågår nu är ett Grundlagsbrott utan dess like.

FOLKOMRÖSTNING NU!

Erik Eriksson

Anonym sa...

Anne-Marie, Om det är viktiga frågor som engagerar, varför förändras inget i svensk invandrings/integrationspolitik? Vi står ju still sedan 15 år och allt blir bara värre. Kan du ge ett exempel på att land med en lika generös välfärd som har en stor och invandring och lyckad integration? Länder med stor och lyckad invandring har betydligt större krav och förväntningar på invandrare är Sverige. Men i sverige: Förväntningar/krav = Rasism.

Hur kommer det sig att det finns vissa grupper som lär sig svenska, får jobb och blir integrerade? Iranier och polacker exempelvis. Har de bättre genetiska förutsättningar att lära sig svenska? Nej, det är nog viljan det hänger på.

Vad som måste göras för att behålla en stor invandring är att sänka bidragen drastiskt och skapa en låglönemarknad, det kommer mer likna USA. Alternativet är att begränsa invandringen kraftigt.

Inom ett par decennier kommer vi se frukten av 1:a och 2:a generationens (asyl)invandrares dåliga skolresultat, en stor underutbildad underklass som ingen arbetsgivare eftersöker. Låglönejobben de är kvalificerade för finns inte och får inte finnas för fackförbunden och politiker, resultatet blir enorm arbetslöshet och bidragsberoende.

De svenska företagen kommer alltmer flytta ur landet p g a det ökade skattetrycket som bidragsberoendet orsakar. Om ingen förbättring sker i integrationen och skolresultaten hos invandrare, kommer Sveriges ställning som industrination te sig alltmer tveksam.

Anonym sa...

Hej Anne-Marie!
Din kära omtanke över dessa människor som har kravlat sig hit på sina knän och är RIKTIGA offer, tjena. Du hör inte själv insuinationerna du är inne på. Ang. din eventuelle trygga och lugna uppväxt så förstår jag vad du menar, har upplevt den själv. Men jag vill leva i den idyllen hela livet. Inte som nu när ni politiker våldtar vårat VACKRA Sverige med eran korakde politik och alla möten som inte leder till något vettigt. Och se hur politiker har totalt slaktat våra underbara värderingar bland gemene man och kvinnadet på vägen att utrota den ordinära svenskheten. Vi vill kunna njuta av livet, inte behöva låsa dörren, ha låg brottslighet som Innan. Se hur många procent av fångarna i Sverige som är ickesvenska mot hur många procent som dom representerar i samhället så hamnar du på ca. 95%. Politikerna är detursprungliga problemet som tar in fler människor än vi kan erbjuda jobb, boende osv. Eftersom man får själv välja var man bor så blir spridningen urusel. Och flera samhällen har fått klappa igen som idag hade kunnat vara levande. Är man nu verkligen på flykt från hemsa saker som krig osv. så bryr man sig inte om var man får bo. Eller hur? Jobbat själv med detta och vet hur det fungerar. Fråga en socialsekreterare privat när du blivit kompis med henne efter ett tag. Gärna en invandrartät stad. Ridå. Systemet behandlar invandrare bättre än inhemska invånare. Omvänd rasism heter det. Och det gäller många invandrares syn på svenska. Dumma och lättlurade. Det ser dom som en svaghet. Fy fan. Det säger allt om deras egoism. Dom kommer från diktaturer och klarar inte av friheten i vårat land. Finns mcyket mer att skriva om detta. Personligen vill jag inte skaffa barn till denna värden för att do bra områden i Storstadsregionerna blir färre och färre ju fler invandrare det blir som flyttar in och beter sig som dom gör i mångt och mycket. finns undantag så klart men det finns alltid. Ha det gott och lycka till med dina åsikter. Hoppas att du landra i verkligheten och inte i ett schablonsmönster bara för att kunna sitta tryggt och kvittera ut Jumbolöner som ni inte är förtjänta, nickedockor som ni i mångt och mycket är!

Johan Hellström sa...

märkligt att det bara är en massa anonyma som vill kommentera sverigedemokraterna...

Jorma sa...

Det var SvD själva som publicerade att invandringen kostar sverige 300miljarder redan 21 Augusti 2002! Och inte Sverigedemokraterna!
Källa:
http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_2577372.asp

"Rapporten föreläsaren hänvisar till när han hävdar att invandringen kostar Sverige 300 miljarder kronor, är för övrigt en undersökning av universitetslektor Lars Jansson, och alltså inte Jan Ekberg. Detta var faktiskt föreläsaren tydlig med, men reportern "råkade" nog blanda ihop det med föreläsarens jämförelse med just Jan Ekberg."

En ren lögn från SvD alltså!

Anonym sa...

Hej Johan!
Din enkla människa.
Dels måste du registrera dig och sedan varar inte ärligheten längst längre i Sverige. Det har bl.a politiker varit stor skuld till. Sedan är det märkligt att majoriteten av politiker som lämnar ut sina uppgifter är mindre kompetenta och har haft sin tid att att göra något positivt för oss Svenskar. Dagen när Sverigedemokraterna anses rumsrena ligger precis runt hörnan. Fikasnackarna kommer snart också att rösta på dessa och våga för sin åsikt och då försvinner anonymiteten så småningom. Dom politikerna som har styrt landet har mycket tydligt visat att Sveriges harmoniska "historik" skall utraderas. Skulle det fortsatt som idag utan Sverigedemokraterna så hade vi haft inbördeskrig om 20 år. När skall vi få vara STOLTA över att vara svenskar någon gång utan att det anses som rasism av journalister och nickedock politiker. Nu avskaffas skolavslutningen pga. rasistiska signaler. Had vi fått flyttat till Mellanöstern pga. av krig i Sverige hade skol avslutnigen i en moske varit minsta problemet om man nu verkligen har flytt undan hemskheter. Man får anpassa sig till det land dit man kommer, enkelt. Detta är inte ett stort problem ute bland ungdomar utan problet skapas av alla dessa amatörtyckare dvs. politiker, journaliset som bara tänker på sin egen rygg. Och rakryggade äro inte dessa iheller. Det är inte så många år sedan jag gick i skolan och har fått uppleva dom tiderna när det var annorlunda mot idag som är katastrof. Lärarna på Rosengårdskolan får vet mer betalt. Ja precis gissa varför. Och talar av egen erfarenhet då två av mina vänner har jobbat där. En under tiden han pluggade och hon fast. Vakna upp, tack! Jag älskar mitt Sverige, hövligheten, respekten vilket många av invandrarna inte har. Finns duktiga invandrare också absolut. Har själv ett par stycken. Varav em lärde sig nästan flytande på 8 månader. Men i mångt och mycket. Allt från mitten av 80 talet och framåt har varit av ondo för Sveriges utveckling framåt. Om där inte finns jobb åt våra egna hur tusan kan du då ta hit mer människor som inte kan försörja sig själva. Helt otroligt!! Men utrikespolitiken får man inte röra. Politiker älskar att slå sig för bröstet utomlands när det som det heter: Representerar Sverige. Tjena. Sverige kommer gå i konkurs och vara ett Uland om 50år om det låtitsfortsätta i denna takten av förstörelse av dom Svenska folkhemmen. Sverigedemokraterna i dags läge är våra räddare och det visar sig även under nästa val. Lycka till säger jag bara, t'nytänkandet behövs för Sveriges övelevnad. Läs gärna politikerns "svar" ovan så förstår varför landet inte utvecklas. Precis; det är inget svar. Hon pratar bara runt det och är inte direkt och mycket tydlig med vad hon tycker och anser om Sveriges väl. Fler som tycker som jag?!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Anne-Marie! Det senaste inlägget av anonym sa... bryter mot lagen om hets mot folkgrupp, dvs. brottsbalkens 16-e kapitlet 8§ : "Den som i uttalande eller i annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning, döms för hets mot folkgrupp till fängelse"...

Den rasistiska smörjan som anonym sa... sprider på din hemsida är just sådant som avses i lagen om hets mot folkgrupp. I 7kap 4§ tryckfrihetsförordningen som reglerar tryckfrihetsbrott förutom hets mot folkgrupp inbegrips även brott som högföförräderi, uppror, uppvigling, landsförräderi m fl andra brott. Dvs. det är ur tryckfrihets synpunkt ingen skillnad vilket av dessa brott som begås. Ofta tvingas vi ge exempel på brott som ur straffsynpukt är likställda med hets mot folkgrupp, t ex brott mot barnpornografilagen för att få folk förstå lagstiftarens avsikt.

Du må ha vilken inställning till åsiktsfrihet du vill men du är ändå den som är juridiskt ansvarig för det som står på din blogg. Det betyder att inläggen med främlingsfientligt innehåll ska tas bort från sidan och författarna inte tillåtas återkomma med samma lagstridiga propaganda.