lördag 17 februari 2007

Melodifestival, svensktoppen och papper

Min favorit, Sebastian, gick vidare i Melodifestivalen. Jag brukar inte ringa och rösta men gjorde det faktiskt i kväll. Annars får jag nog med att rösta i politiken.
Det är otroligt vad många bra unga musikaliska förmågor som visar sig. Jag är imponerad. Jag tror att våra musikskolor har bidragit till detta. Hoppas att de inte besparas bort.

Nu får jag hänga kvar ett tag och lyssna på aktuella låtar eftersom jag är uttagen att tillhöra svensktoppsjuryn under fyra veckor. Får väl då se till att fullfölja mitt uppdrag. Har lite dålig koll även om jag då och då brukar lyssna med ett halvt öra.
Har förstått att det inte är så stor rotation på låtarna. Som tur är kan jag gå in på nätet och lyssna så jag behöver inte var klistrad framför radion i morgon förmiddag. Men världen går väl inte under om jag missar.

Men jag ska fortsätta mitt pappersröjande. Jag kan bara inte förstå var alla papper kommer ifrån. Det verkar som om de förökar sig meddelst delning. Men det kanske är så. När jag inte hittar något jag är på jakt efter så skriver jag ut det på nytt. Och jag slänger mycket lite. "Det kan vara bra att ha." Nu är det i alla fall lite bättre. Under riksdagstiden hade jag ibland dubbel uppsättning. En i Stockholm och en i Borås. Men för det mesta bar jag kilovis med papper fram och tillbaka i min ryggsäck. Det slipper jag nu.

Inga kommentarer: