torsdag 22 februari 2007

En kväll till godo

Fullmäktige tog bara en timma i kväll. Ingen egentlig debatt. Bara lite krusningar på ytan. Det blir säkert annorlunda nästa gång. Då ska ju Pinocchio debatteras. Den demonstration mot Pinocchio-statyn som ägde rum samlade bara ett 20-tal personer men Västnytt talade om att Boråsarna gick ut och demonstrerade. Vi är faktiskt fler än 100 000 invånare i Borås. Inte särskilt sakligt av Västnytt. Det var några boråsare som demonstrerade. BT är mer saklig.

Men det korta mötet gav en kväll över. Skönt. Hann handla. Men fick ett totalt spel. Köpte chips, brukar nästan aldrig göra det, pizzabullar och så förstås kunde jag inte gå förbi lösgodiset. Hur onyttigt som helst. Men ibland måste man få var onyttig. Såg sedan Time out och halva Antikrundan. Ska avsluta kvällen med att läsa färdigt min deckare. För tillfället en av Ruth Rendell. Handlar för övrigt om kvinnovåld.
Nu börjar dessutom nedräkningen till skidresan till Italien. En vecka kvar. Har i stort sett inte åkt skidor utför, några timmars undantag, sedan innan riksdagstiden. Har aldrig hittat någon ledig vecka.
Den som tror att riksdagsarbetet är ett "glidarjobb" har helt fel. Det är till och med svårt att hinna glida utför backarna.
På längden har jag faktiskt åkt. I nordiska parlamentsmästerskap. I blågult. I Norge (Holmenkollen i total dimma) och i Sverige (omkörd av en vänsterpartist) och i Finland (passerad av samma vänsterpartist fast då bara med 4 sekunder).

Inga kommentarer: