måndag 26 maj 2008

Vem blir den 100 000:e besökaren och medborgardialog

Idag tror jag att jag får min 100 000:e besökare på min blogg. Sedan jag började i februari förra året. I det stora sammanhanget är väl det ingen anmärkningsvärd siffra. När det finns de som får det dubbla antalet besök per vecka. Men ändå. Rekordet besökare per dag har nog varit kring 860 och nåddes förra året i maj. Nu för tiden ligger jag långt från den siffran. Hinner inte kommentera artiklar i riksmedia, som också innebär länkar på tidningarnas hemsidor, i samma utsträckning som förut och jag tror att de flesta sverigedemokrater, förutom de lokala, slutat läsa min blogg. Med tanke på att kommentarerna är mycket få. De trodde jag skulle tröttna. Men det var de som tröttnade först. Inte heller har jag skrivit så mycket om ormar. Också ett ämne som bidragit till många besök på bloggen.

Numera tror jag dock att andelen lokala läsare är fler. Till viss del beroende på att bloggen finns på Borås bloggportal, en portal där alla kommunfullmäktigeledamöters bloggar finns. Tyvärr alltför få från majoritetspartierna. Och ingen mer än jag och två kommunalråd från allianspartierna.

Apropå lokalt. I morgon blir det en ny medborgardialog på Hässleholmen. Den här gången är ämnet: Starkare föräldrar – starkare barn. Medborgardialog innebär att det ska vara ett samtal mellan politiker och medborgare. Inte en debatt och inte något "ställande politiker mot väggen". Tanken är att man ska lyssna på varandra. Behöver föräldrarna ha hjälp av samhället och vad kan politikerna i så fall hjälpa till med. I morgon kommer några studieförbund att medverka och informera bland annat men som sagt det ska vara en dialog men med ett tema.

Tid och plats. 18.00 på Våglängdsgatan 153 f d Bodaklint.

Här finns inbjudan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oroa dig inte. Vi är kvar.