torsdag 15 maj 2008

Fullmäktigekväll och tennis

Så var då ännu en fullmäktigekväll till ända. Vi var färdiga före 23 men det var ändå 9,5 timme jag och alla de andra tillbringade i fullmäktigesalen. Med undantag för några korv- och kaffepauser. Magen mår inte riktigt bra av sådana här tillställningar. Om man säger så.

Men diskussionerna gick heta om årsredovisningen. I synnerhet om skolan. Men i stället för att nagelfara det som varit så blir det ett framtidsresonemang. Det är naturligt när oppositionen (s och v) hela tiden säger att ingen bryr sig om det är dåliga resultat i skolan. För helt tillfredsställande är det inte. Just nu i alla fall. Men det görs mycket inom skolområdet i Borås för att förbättra resultaten.

Två timmar tog det att diskutera var ackumulatortanken ska stå. En repris från förra mötet.

Idag har jag varit med och fattat beslutet att Sandareds Tennisklubb inte tänker vara med i Elitserien i Tennis i år. Satsning ska i stället göras på ungdomar. Det känns som ett klokt beslut. Finns att läsa på BT:s hemsida. Nu har jag alltså hamnat på sportsidorna också.

I morgon är det Pinochio-dagen. Det vill säga den dag då Pinocchio ska invigas. Sedan är det kulturkväll hela kvällen. Brukar vara en trevlig tillställning med mycket folk. Allt som är gratis lockar boråsarna.

Så det är väl bäst att krypa till kojs så jag orkar med morgondagen. Det står annat på schemat innan jag får bege mig till Pinocchio-invigningen.

Inga kommentarer: