måndag 9 februari 2009

Snart på väg

Så var då ännu en dag till ända. Idag har jag varit i tennishallen mest hela dagen. Inte mycket debiterbart där inte. Åtminstone inte för egen del. I morgon bär det av till Stockholm och Skatteverkets insynsråd som är på onsdag. Vågar inte åka på onsdag morgon då det ju kommer en massa snö, åtminstone efter vad det står i SvD, och då vet man ju hur det brukar vara med SJ:s tåg. De har aldrig sett snö förut. Och jag har inte tid att bli försenad. Jag får väl försöka samsas med soporna och råttorna, ja inte nollåttorna utan just råttorna, en natt i Stockholm. Även om jag inte har koll på var i Stockholm sopåkarna strejkar. (SvD, DN)

Mer spännande saker som händer i Stockholm. En hund bet en iller som i sin tur bet sin ägare och polisen tog hundens ägare. Jag ställer mig frågan, varför ska man ha en iller i storstaden. Har man illern i koppel när man går ut och går med den? (SvD)

Bäst att akta sig för alla djuren i storstaden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej A-M. Det där med snö och SJ tror jag inte på. Mina mångåriga erfarenheter från kontinenten säger att när det snöar i Kiruna så stannar spårvagnarna i Berlin. Kan bara erkänna att så är fallet. Hälsningar på resan till alla noll-åttor, djur mm från Claes i Borås.