tisdag 11 oktober 2011

Lunchinlägg

Hinner nog skriva några rader innan det är dags för nästa grupp med excellare. Lite lyxigt att kunna åka hem på lunch. Morgonen var mindre lyxig. Dusch i mörker och tidningsläsning till levande ljus. Oerhört glad för min Iphone som både bidrog med ljus och information via P4 Sjuhärad vad som hänt. Till sist kom strömmen och jag hann både fixa håret och kaffet.

Medans jag håller på och berättar om alla under som finns i Excel 2010 så fortsätter diskussionerna kring Juholt. Det hela är en olustig historia. Sant eller osant det som skrivs. Den inte bara smutsar ner honom själv och hans parti utan också hela det politiska Sverige. Jag tror inte han är en girig person men det är inte det saken i första hand gäller. Kräver man att medborgarna ska känna till alla regler och bestämmelser så måste man själv hålla reda på dem som gäller en själv.

Onekligen är riksdagslivet ganska hektiskt men för den skulle måste man se till att man följer de regler som finns. Alla människor gör fel. Men man kan inte göra fel hur många gånger som helst och tro att man kan bli förlåten varje gång. Det är inte som att gå till bikten och erkänna sina fel för att sedan bli förlåten och göra om dem igen.

Fast när man börjar spela på om Juholt ska avgå eller inte tycker jag det har gått för långt. (BT)Oavsett fel och brister så är det en människa det handlar om.

Nu blir det färd tillbaka till företaget där jag håller kurs.

Inga kommentarer: