torsdag 18 mars 2010

Varför finns det bara 24 timmar på dygnet?

När jag hämtade tidningen idag kändes det som om det i alla fall är vår på gång. Även om den sol vi sett de senaste dagarna också har värmt gott. Kan väl inte riktigt förstå att det är april om två veckor. Och snart påsk.

Årets kommunala riksmöte inom folkpartiet har gått av stapeln. Ännu ett vårtecken. Det var två mycket givande dagar med intressanta seminarier, tal och paneldebatter. Och så möjligheten att få träffa en mängd folkpartister. Närmare tusen var på plats i Västerås i helgen. Liberala företagare var också alerta och värvade intresserade. Många var intresserade och skrev på för att få mer information.

Veckan har sedan präglats av databastillverkning och då försvinner jag in i den så jag glömmer tid och rum. Särskilt om det är nya rön som ska göras. Därför magert med blogginlägg. Numera är jag rätt bra på Pivotdiagram i Access.

Har dock hunnit ha de sista diskussionerna om integrationsprogrammet innan det går ut för granskning av de som har intresse i det. Och ett inledande möte hos Coompanion inför starten av ett projekt med socialt företagande.

Idag blir en helt databasfri dag dock. Statssekreterare Christer Hallerby på Integrations- och Jämställdhetsdepartementet är i Borås på besök. Han ska besöka Hässleholmen och Introduktionscenter och tala inför chefer och politiker om integrationsarbete. Dagen avslutas med kommunfullmäktige.

Varför finns det inte mer än 24 timmar på dygnet?

Inga kommentarer: