söndag 4 januari 2009

Julen är nästan slut

Snart är hela julen över. Ett liv i slapphet är över och det normala livet tar vid med möten och jobb. Kan väl inte påstå att jag gjort allt jag tänkt göra. Istället för att läsa "nyttiga" saker har jag läst deckare. Så jag har lite jobb med att döva det dåliga samvetet. Men jag vet ju att jag får igen det. Det som jag måste läsa måste jag läsa. Fast samtidigt har det varit skönt att bara "vara".

Och lite duktig har jag varit på motionsplanet. Har gjort någon aktivitet varje dag. Mer eller mindre. Jag har börjat cykla på min motionscykel som jag införskaffade för flera år sedan men som fått stå oanvänd eftersom jag irriterat mig på att det bara finns ett "motstånd" eftersom det blev fel när jag monterade cykeln. Men man kan onekligen bli svettig även på bara ett motstånd.

Jag har åkt skidor på konstsnö. Ett spår på 1 km. Tio varv blev det. Och så promenerat för övrigt. Så helt förslappad har jag inte varit.

Men nu blir det att se framåt. Ett nytt helt oskrivet år. Första mötet redan på onsdag kväll. Och sedan blir det full fart. Jag ska försöka prioritera bloggandet också. Och motionerandet.

Inga kommentarer: