söndag 27 april 2008

Hemma igen

Skönt att vara hemma igen från Västerås och folkpartiets kommunala riksmöte. Men det är alltid kul att träffa partikollegor. Och dessutom snurra runt lite på dansgolvet.

Fast förstås. Det viktigaste är ju att bli peppad inför kommande politiska aktiviteter på hemmaplan och få känna hur viktigt det är att vi alla jobbar för det vi tror på.

Åtminstone en nyhet presenterades på mötet. Att det ska skrivas in i skollagen hur viktigt det är med skolsköterskor och kuratorer. Jättebra.

Nu startar också folkpartiets vårkampanj om en förbättrad integration med språk och jobb i fokus. Samtidigt som ett samråd om integration är ute.

Eftersom det blev lite sent igår kväll är det nog dags för sängen. I morgon har jag en intensiv dag med tre möten. Först ett om nästa medborgardialog på Hässleholmen. Ska handla om hur viktig föräldrarollen är. Sedan ett om det kvinnliga nätverket som jag egentligen skulle ha förberett mig inför. Och till sist ett möte med tennisklubben. Plus att jag måste reda ut några ytterligare saker.

Inga kommentarer: