måndag 21 april 2008

En lång dag till ända

Summering efter en lång dag.

Det blir inte många steg på stegräknaren när jag håller kurs. Även fast jag står en hel dag så blir det inte många steg. Det är också bra att vara ute i god tid när man inte hittar. Då kan man köra och gå vilse några gånger och ändå komma rätt och i tid. Affären i Björketorp har stängt så jag kunde inte köpa godis på vägen hem. Klockan var fem och jag hade inte ätit sedan halv elva. Som tur var fanns det smörgåsar kvar på Pantängen när jag kom en halv timme för sent till styrelsemötet med Borås elnät. Men det går faktiskt inte att köra från Väröbacka till Borås på en timme. Särskilt inte som det var fullt med traktorer på vägen. Våren är onekligen här.

Dessutom kan konstateras på Borås bloggportal att Johan Hellström har börjat blogga igen. Så länge har du väl inte varit borta Johan. Hans blogg läser jag gärna(Utom när han angriper folkpartiet förstås). Däremot kan jag utan större saknad vara utan Petzälls (sd) främlingsfientliga blogg. Jag förstår inte hur han vill ägna sin tid åt till att ösa sitt hat över andra människor.

När kommer vänstern tillbaka på bloggportalen förresten? Och när blir det fler majoritetsbloggare?

Nu måste jag nog sova i alla fall. I morgon blir en ny tidig dag. Och det är nog bäst att försöka hålla hastighetsgränserna på rv 41. Polisen ska tydligen kolla hastigheten extra noga enligt BT.

2 kommentarer:

Johan Hellström sa...

Fast jag tror inte jag haft ett så långt uppehåll sedan jag började blogga för över två år sedan. Så därför skäl nog att uppmärksamma min "comeback" =)

tyvärr fruktar jag att ett och annat fp-angrepp kan fortsätta komma, även ifall jag hoppas du bemöter dem isf!

Anonym sa...

Nu är bloggportalen på www.boras.se i full funktion igen.