onsdag 14 oktober 2009

Summering och planering

Ännu en dag till handlingarna och vintern börjar närma sig med stormsteg. Det går fort mellan sommar och vinter nu för tiden. Det är bara att acceptera.

Idag har folkpartiets provval räknats. Både till riksdag, region och Borås stad. Själv hamnade jag på andra plats till riksdagen. Får väl vara ok. Även om jag gärna skulle vilja ha en mandatperiod till. Men det finns ju personvalskryss. Så loppet är inte kört oavsett var placeringen på den slutliga listan blir.

Och för närvarande rusar dagarna framåt i X2000-fart så jag hinner inte fundera så mycket på val just nu. I kväll ett intressant och givande möte i Coompanion där medlemsnyttan diskuterades och årets kooperativ i Sjuhärad presenterade sin verksamhet. Med fina bilder från Sjuhärad. Det är en förmån att ha en sådan natur runt hörnet.

Kvinnors företagande blandas med databaser och i morgon lär det bli en lång dag med kommunfullmäktige. Att komma hem halv tolv och sedan gå upp klockan sex för att hålla kurs en hel dag kan bli jobbigt. Undrar förresten om vi kommer att bli lika utfrysta i fullmäktigesalen som förra gången när fläkten blåste så att vi höll på att blåsa bort.

Apropå fläkt. Min värmepump har tämligen länge låtit som en traktor och frostat av sig rätt ofta. Senaste tiden också läckt vatten. Dags att ringa hyresvärden. Idag på eftermiddagen blev den fixad med en outtalad uppmaning från fixaren att byt filter någon gång (ett stort filter som räcker till några gånger lämnades kvar) och en skön tystnad. När jag kom hem från Coompanion lät den som en traktor igen. Kanske något mindre traktor men dock. Dags att ringa hyresvärden i morgon igen. Kanske dags att byta till en ny.

Inga kommentarer: