torsdag 11 juni 2009

Sen natt i fullmäktige

Nu börjar det bli tjatigt. Jag undrar igen varför allt som majoriteten presenterar om valfrihet är så negativt i vänsteroppositionens ögon. Det ena skräckscenariet efter det andra rapas upp. Klockan är halv tolv och jag är trött. Det är en dag i morgon. Varför måste vi hålla på hela natten? Det är inte underligt att man tröttnar på politiken. Jag är starkt för någon form av tidsbegränsning. Det går faktiskt att komprimera det man vill säga. Det handlar om respekt.

2 kommentarer:

Tom Andersson sa...

"valfrihets reformen" kyld mat blir ju inte direkt någon valfrihets reform då flera kommundelar vill ta bort varm mat helt för att spara pengar. Det var ju inte det som ärendet i kf handlade om utan att säkerställa livsmedelssäkerheten och utifrån det ge möjlighet att välja. Men men, vill man bara ge micromat från billigaste möjliga leverantör så kanske kommundelsnämnderna får en valfrihet att spara in dom pengarna.

Lennart Andreasson ( V ) sa...

Det kanske inte skulle skada om majoriteten visade minoriteten en viss respekt istället för att bete sig så maktfullkomligt som man gör.

Det skulle inte heller skada om majoriteten skulle visa brukarna inom LSS en mänsklig omtanke - och respekt.