torsdag 10 november 2011

Musik med glädje

Det blev ingen morgonbild idag. Men en kvällsdito. Det var grått och trist. Men dagen har verkligen slutat i dur. Först en trevlig kursdag. Sedan en fantastisk avslutning av dagen med en god middag och därefter en häftig konsert med Robert Wells. Det hela i samband med utdelning av priset The Nordick Award in Textiles till den isländska konstnärinnan Hrafnhildur Arnardóttir. Som har utställning på Textilmuseet. Tyvärr missade jag den eftersom jag jobbade. . Men får väl ta igen det senare.

Jag har alltid gillat Robert Wells och jag IMG_1080har nog sett honom en gång tidigare live. När Borås Arena invigdes. Men nu var det något annat. Han spelade också tillsammans med Borås symfoniorkester.

Stundtals var det bara att sluta ögonen och lyssna. Stundtals var det att klappa med i takt. Och nästan till sist att stå upp och sjunga Rockin all over the world. Typ samma som man gör på After ski. Och svetten lackade.

Nästan allra sist en mer stillsam melodi. För att allra sist få träffa herrn himself på eftersitsen. Där jag till och med lyckades fånga in honom för ett foto.

En kväll jag sent kommer att glömma. Ibland undrar jag hur man kan leva utan musik. 

1 kommentar:

Helene sa...

Det kan man inte - leva utan musik alltså!