onsdag 23 november 2011

En helt vanlig torsdag

Dagen har börjat bra. Bilen gick igenom besiktningen. Kanske inget annat att vänta. Besiktningskillen talade dock om för mig att jag skulle påpeka nästa gång jag hade bilen på service att det var en rem som satt lite löst och som gjorde att bilen gnisslade.Det är ju bara det att den var ju på service nyss. Varför märkte de inte det?

Nåväl. Skönt att det är fixat. Det gäller att hinna allt. Det är inte så kul om bilen skulle fått körförbud nästa vecka.

Ser tillbaka på ett intensivt och intressant och roligt Stockholmsbesök. Alltifrån en trevlig tisdagskväll till det sista när jag fick förtroendet att passa partisekreterarens bebis när hon voterade i riksdagen.
Dessemellan förstås mitt huvudsakliga ärende. Skatteverkets insynsråd. Där både kassaregister och e-handel och skattereduktion för gåvor till ideella föreningar var på tapeten.

Jag kan konstatera att administrationen kring gåvor till ideella föreningar verkar nog blir rätt komplicerad.

Jag hann med besök på riksdagen. Och vad var lämpligare än att fortsätta på skattetemat och besöka riksdagsdebatten om budgeten. Som f d ledamot har jag rätt att till och med vara inne i kammaren och lyssna på debatter.

Träffade dessutom en rad folkpartikollegor men även många andra gamla bekanta på väg till votering då jag passade nämnda bebis.

Och tänk. Jag längtade inte alls efter att få vara med och rösta igenom ramarna för statsbudgeten. Jag var så nöjd med att få visa upp lilla bebisen för kammarfoajépersonalen. Som fortfarande minns mig. adventsljusstake

Nu kursförberedelser inför kommande veckor innan det blir dags att bege sig till Stadshuset för att justera protokollet från vårt eget budgetmöte i Borås.

Nästa vecka lär bli minst lika intensiv med Coompanion höstmöte i slottsmiljö i Sörmland och kurser mm.

Inga kommentarer: