söndag 2 maj 2010

En fundersam helg


En härlig söndag är snart till ända. Visserligen har jag suttit instängd några timmar i en urkall (spara energi) tennishall och gått igenom rutiner med styrelsen som kommer efter mig men jag har ändå hunnit njuta några timmar av solen.


Igår gjorde några i vandringsgänget en vandring på Gingri-leden och Kröklingshage. Inte så lång vandring men även om solen inte sken så var det en härlig vandring.

Även om helgen varit avkopplande så har jag inte helt kunna låta bli att fundera över budskapet som levererades av min ombudsman i partiet i fredags. Jag får inte ställa upp i valet i Borås för jag är skriven i utlandet enligt Länsstyrelsen. Har aldrig varit och i Skatteverkets folkbokföring är jag skriven på den adress där jag bor. Jag kollade för säkerhets skull genom att ta ut ett Personbevis. Förhoppningsvis löser sig det hela och Länsstyrelsen kommer fram till att det var ett misstag. Men det är ändå häpnadsväckande. Om det finns fel i länsstyrelsens register. Nu vet jag ju inte vad till mer man använder detta register men detta är tillräckligt.


Jag kan ju inte heller låta bli att fundera över om någon kapat min identitet. Fast det är ju rätt i folkbokföringsregistret.


Som sagt jag hoppas det ordnar upp sig och att Länsstyrelsen har lite bättre koll på sina register i fortsättningen. Men jag kan inte förneka att det hela har fått mig att fundera en del. När jag inte vet varför det blivit fel och om det kommer att rättas till. Så här får det bara inte vara.

Inga kommentarer: