måndag 16 juni 2008

Sd- rumsrena ?

Inte trodde jag att jag skulle väcka så mycket känslor hos en del att de offrar ett helt blogginlägg på mig och kallar mig både det ena och det andra.

Trots att jag beskrivs som en mycket obetydlig kugge i maskineriet ägnar bloggskrivaren ett helt långt blogginlägg åt att vräka ur sig otidigheter. Jag är lindrigt begåvad, yrkeslögnare med mera. Det som finns i kommentaren vill jag inte ens nämna. Dessutom har bloggskrivaren knyckt min bild från bloggen och lagt ut den tillsammans med en bild på, som han säger sig själv- Hitler.

Jag vill inte lägga en länk till artikeln men den som vill kan googla på "skymningszonen".
Ett klart rasistiskt inlägg. Det är intressant att sd verkligen visar sitt rätta jag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag saknar fortfarande din hänvisning till siffrorna om asylantalen som skulle motsäga Migrationsverkets egna.

Eftersom du hävdade att det inte var endast 5% som hade sanna flyktingskäl enligt FN.

Var är dem siffrorna, var är den källan?

Fram med dem utan dröjsmål annars är du bara löjeväckande.

Anonym sa...

Och en lögnare med för den delen.

Anonym sa...

Hej A-M E, är tillbaka efter tio dagar nere i Europa. Läste f.ö. skymningszonen och skrattade mycket gott. Du skall definitivt inte ta illa upp av dylika personer, de förtjänar inte detta. Konsten att radda invektiver tyder på en viss övning-det måste man både säga och skratta åt. Å andra sidan är detta inte unikt för Sverige. Samma typer hittar man i USA, Australien, Israel, Tyskland m fl länder och många är sju resor värre. Det får vi leva med. Ändå måste man också se vad som händer ute i världens samhällen. Det är definitivt en skillnad mellan dessa "skymningszoner" och deras argument och hur många människor uppfattar invandlingen/asylsökande/flyktingar och ser man inte detta kan de gå väldigt snett. Har själv bott 25 år utomland och har alltid betett mig enligt "ta seden dit du kommer". Det finns mycket att säga om detta, men det får bli någon annan gång. Måste ändå komma tillbaka till den där partipiskan du skrev om. Du borde läsa grundlagen om vem som varje vald riksdagsman/kvinna svarar inför. Inte stasiBjörklund eller stasiReinfeld. Definitivt inte.
Hälsningar Claes i Borås

Anonym sa...

"Det är intressant att sd verkligen visar sitt rätta jag."

Vad har Sverigedemokraterna med den bloggen att göra?

Anonym sa...

Klockan tickar... Ska man behöva informera sina Borås-bekanta om en politiker som inte kan understryka sina argument med fakta?

Anonym sa...

Hej. Den här Erik, jur.kand är en man med lånta fjädrar. Varför skriver han inte jurist, jur dr, advokat etc. Han har varken med juridiken att göra alternativt vet lika mycket om juridik som engelska kossor vet om Shakespear. Tittar man in på diverse obskyra hemsidor vimlar det av sk fina människor. Erik börjar långsamt gå mig på nerverna med sitt evinnerliga tjatande.
Och jag hoppas du varit i kontakt med dina representanter i riksdagen så att de röster efter sin övertygelse och inte efter stasiReinfeldts eller stasiBjörklunds partipiska. F.ö borde Morgan Hjalmarsson få fosterländska förtjänstorden (eller vad den nu heter) för sitt liberala och fosterländska agerande.
Hälsningar från Claes i Borås med en ansträngande arbetsdag bakom sig

Anonym sa...

Claes du bör nog kolla upp de juridiska titlarna innan du anklagar mig för lögn.

Jag har avlagt juridisk examen, 180p. Därmed får jag titulera mig som jur. kand. Eller 'jurist' som det heter i vardagligt tal.

Jag jobbar med kvalificerat affärsjuridiskt arbete.

Om du inte tror att jurister kan rösta på Sverigedemokraterna så får du väl tro det.

Mina fjädrar är allt annat än lånta. De är förtjänade med flitiga studier och studieskulderna avbetalda medelst hårt arbete.

Att jag sedan efterfrågar en källhänvisning angående ett uttalande från en aktiv politiker är väl inte ett orimligt krav. En politiker ska inte kunna slänga ur sig att en siffra från ett statligt verk är felaktig utan att kunna redovisa en källa som stöd för sitt påstående. Måhända att jag drivit frågan aggressivt men när man kräver svar från en politiker borde man kunna få det. Vilket syfte tjänar de annars för folket om kommunikationen inte kan ske tvåvägs?

Därför är jag så oförstående till varför jag retat gallfeber på dig. Om du vill ha svar från en politiker, men inte får det, vad känner du inför det?

Det, min käre Claes, är det enda jag har bett Anne-Marie frambringa. Jag själv kan inte sätta mig i en tingsrätt och hävda ett faktum utan att styrka detta med ett lagrum, en hänvisning till praxis eller erkänd teori. Det håller inte att prompt hävda att "så här är det, anser jag".

Bevisföring är A och O inom juridiken. Men det visste du säkert redan. Du verkar ha koll på läget.

Varsågod, här är första stenen. Kasta!

Anne-Marie Ekström sa...

Det är ingen som ska kunna slänga ur sig en siffra hur som helst. Jag sysslar inte med politik hela dagarna. Jag är numera fritidspolitiker och jobbar bland annat. Men jag lovar återkomma. Men sluta hota. för det är vad du gör Erik.Och det borde väl du veta som jurist att man inte får hota andra människor oavsett om dessa är engagerade i politik eller inte.