fredag 27 juni 2008

Fredagsförmiddag

Senare idag bär det av till Anita Brodéns, riksdagsledamot för fp, politiska mingel i hennes trädgård. Det är en tradition som hon har upprätthållit i många år. Även om de flesta som kommer är partimedlemmar så brukar det vara en och annan utomstående och pressen brukar vara där. Det dricks kaffe och äts tårta och diskuteras allvarliga frågor. Ett hett tips är att idag kommer det att bli het debatt om FRA-frågan. Rapport kommer senare.

Men innan jag får ge mig till Sollebrunn ska vi träffas i nätverket FemM-E för kvinnors företagande. Jag har beskrivit i en tidigare blogg hur nätverket kom till genom en "workshop" (varför måste det alltid vara utrikiska ord) med 10-12 kvinnor. Bloggen finns här. Även här kommer det att bli kontinuerliga rapporter.

Hinner inte mer nu för att inte missa mötet.

Kan bara konstatera att Lennart Andréasson (v) än en gång lagt ut en intressant film på sin blogg. (Den förra var dock roligare.) Kommer Lennarts framtida inlägg i kommunfullmäktige att inledas (eller varför inte ersättas) med liknande filmsnuttar i framtiden? Skulle säkert pigga upp mötena väsentligt.

Inga kommentarer: