måndag 23 juni 2008

På andra sidan midsommar

Så var det då måndag. Och regnet fortsätter. Men jag har en hel del att bestyra så det gör inget. Efter tre dagars karantän med deckare och Sudoku känner jag att jag börjar bli social igen. Och få arbetslust.

Några möten har jag kvar innan årets vandring i Alperna går av stapeln. Och en hemsida om företaget ska jag försöka åstadkomma. Jag har mest ägnat mig åt tekniken. Nu ska jag försöka hitta på innehållet. Tänkte också börja planera och förbereda inför hösten. Plugga in lite Access 2007 till exempel. Och förbereda inför mitt ambassadörsjobb för kvinnors företagande. På onsdag tänkte jag också besöka invigningen av en Bankomat på Hässleholmen. På tiden att det kommer en dit.

Apropå Hässleholmen så har tydligen ansökan om medel från EU beviljats för det fortsätta arbetet med att få fler människor ut på arbetsmarknaden. Detta åstadkoms genom att olika myndigheter som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan samverkar tillsammans med kommunen och andra aktörer så att varje person får det stöd och hjälp han eller hon behöver. För att komma ut på arbetsmarknaden och på så sätt lämna allt vad bidrag eller försörjningsstöd heter bakom sig. Jag återkommer i detta.

Jag noterar på Borås bloggportal att Tomas Gustafson raljerar över att jag hittat sossarnas valstrategi på DN:s hemsida och inte via något dataintrång. Jag trodde den historien var död och begraven för länge sedan. Men Tomas har rätt jag är lite haj på datorer. Och jag tycker att det är konstigt att man går ut och berättar vilka grupper man prioriterar. Det vore mer rätt att berätta vilken politik man vill föra.

Och så kan jag bara konstatera att vi går mot mörkare tider.

Inga kommentarer: