tisdag 31 maj 2011

En varm dag till förfogande

Har nu återhämtat mig från helgens tennisläger i Lysekil. Det var som vanligt en mycket trevlig tillställning. Trots regn och blåst genomförde vi vår träning som planerat. Nästan fem timmar på två dagar. Bastun vid havet satt rätt skönt efteråt. Men inte blev det Lysekilnågot nattliv som när vi åkte iväg för 20 år sedan. Nu räcker det med mat och dryck och skratt. Diskodansen lämnar vi över till de yngre.

Rätt ska vara rätt. Det regnade inte hela tiden. Blåste gjorde det dock rätt bra.

Igår bar det av åt ett annat håll i Västra Götaland. Folkpartiets Väststyrelse hade möte i Skara igår kväll. Det är fantastiskt när det är ljust nästan ända till klockan elva på kvällen.

Den enda fasta punkten idag är justering av fullmäktigeprotokoll. Men det finns gott om arbete att göra ändå. Bara att sätta fart. Men som alltid när det inte är något som akut måste göras tar det lite tid att bestämma vad som ska göras först. Och en del bollar ligger hos andra. Både jobb och annat. Det är jobbigt att vänta. Men ute skiner solen. Kanske gå ut lite innan det blir åska och dunder.

Blir nog i alla fall att börja med att sätta igång med valanalys av omvalet till regionen. Som sammankallande för valanalysgruppen för FP i Väst känner jag mitt ansvar. Det får inte vänta för länge. vi hann inte avsluta analysen efter höstens val innan det var dags för omval. Nu verkar det som om också omvalet blivit överklagat eftersom några inte fick rösta eftersom de redan var förkryssade när de skulle rösta. Förstår inte hur man kan lyckas göra fel igen. Noggrannheten borde ha varit minutiös. (BT, GP)

Så bäst att bli färdig innan nästa omval. Fast jag tror ju förstås inte att det blir så.

Inga kommentarer: