fredag 29 maj 2009

Drygt en vecka kvar till valet

Så var det då fredagskväll igen. Och kinderna hettar efter en eftermiddag i solen . Först på stan med valkampanj och sedan på Hässlefesten . Jag h ar konstaterat att det inte är så lätt att hålla igång tre bloggar. Dels försöker jag skriva på Folkpartiet liberalernas kampanjblogg när jag varit ute och kampanjat. Dels skriver jag på QVIM:s blogg lite av det som händer in om projektet som jag jobbar med för att stimulera kvinnors företagande. Dessutom ska jag jobba, kampanja och lite till. Det blir inte mycket tid över till "min egen" blogg.

Nu är det drygt en vecka kvar till valet till Eu-parlamentet. Till dess ska jag ge järnet så att folkpartiet får de tre mandat som vi borde ha. Sedan ska jag dra ner tempot lite. Jobba min halvtid förstås men sedan läsa deckare eller göra annat onyttigt. Fast det förstås. Kommer jag in i Europa-parlamentet måste jag börja packa.

Fast mest troligt är väl att Marit kommer in i Europaparlamentet. Plus någon eller förhoppningsvis några till. Jag tror att Marit kommer att göra ett bra arbete i parlamentet. Hon kommer inte att dra sig för att vända på alla stenar när det gäller jordbrukspolitiken och konsumentfrågor. Det är viktigt att de personer som hamnar i Europa-parlamentet verkligen är drivande.

Just nu vill jag mest allt sova. Så drivandet får vänta.

1 kommentar:

Kurt sa...

Det är ett rent hån när Marit Paulsen (FP) säger att vi behöver "oberoende forskning", samtidigt som forskningsminister Lars Leijonborg har nära nog avskaffat den oberoende forskningen i Sverige!