onsdag 13 maj 2009

Ännu en intensiv dag

Ibland försvinner saker och ting. Igår försvann mitt blogginlägg. Fast det kanske var mitt eget fel. Rubriken en intensiv dag säger väl allt. Eftersom jag alltid skriver mina inlägg i ett Word-dokument och publicerar därifrån och sedan tar bort dokumentet jag skrivit så kanske jag glömde just att publicera och bara tog bort det. Fördelen med att skriv i ett Word-dokument (version 2007) är att där finns tillgång till alla rättstavningsprogram och andra finesser.

Men som sagt gårdagen blev verkligen intensiv. Först hålla Excel-kurs. Och sedan gruppmöte och lite planering inför valet. Men dessemellan hann jag med en timme på torget och prata med medborgarna som satt och gottade sig i solen och dela ut mitt lilla kampanjvisitkort. Det var inte så svårt. Även många som sa att de inte tänkte rösta tog ett.

Jag önskar att jag hade mycket mer tid att ge mig ut och kampanja. För det är roligt. Gårdagens timme på torget gav mersmak. Visserligen fanns det de som bara rusade förbi men ingen var otrevlig och de flesta var trots allt mycket trevliga.

Denna dag blir också intensiv. Först till jobbet och göra redovisningsrapport för projektet jag håller på med för kvinnors företagande, QVIM. Sedan i rask takt till Munkedal där vi i kommunens integrationsgrupp ska få höra hur man där jobbat för att minska diskrimineringen när det gäller romer och för att dessa ska få en möjlighet att komma ut i arbetslivet.

Och på kvällen styrelsemöte i SV, Studieförbundet Vuxenskolan. I Mark. Så idag hinns inte med någon kampanj. Jag får vänta till fredag då jag åker till Ulricehamn efter att jag haft ännu en dags Excelkurs. För i morgon är det mastodontföreställning i kommunfullmäktige. Redovisning av förra årets resultat. Som ingen väl kan göra så mycket åt. Men debatt kommer det att bli. Var så säker.

Nu är det väl bäst att kasta sig ut i dagen.

Inga kommentarer: