torsdag 5 mars 2009

Tankar i den sena kvällen

Problemen från igår är lösta. Dags för nya problem. Nä. Egentligen inte. Och de igår var inte så stora heller. Att sova på saken har än en gång visat sig effektiv. Får väl göra likadant i kväll.


Problemet för sossarna finns dock kvar. Jan Emanuel får jobba vidare med politik och ta sin plats i riksdagen. Jag missunnar definitivt ingen att tjäna pengar på sitt företagande. Tvärtom. Lägger man ner kraft och tid på att driva sitt företag och riskerar pengar man satsat så ska man belönas för det också. Och visst kan även företag som sysslar med människor få visa vinst. Men det måste finnas proportioner. Att få ihop tre miljoner i vinst på ett behandlingshem känns lite väl magstarkt. Det är förmodligen skattebetalarnas pengar så det vill verkligen till att det är ett superbra behandlingshem. (SvD)


Nog ordat om detta.


Något helt annat. Britterna har listat resmål som blivit en besvikelse. Jag har i och för sig inte varit på så många av dem som de radar upp, som icke-sevärda, men jag har min egen besvikelse. Niagarafallen. Åtminstone från den kanadensiska sidan. Själva fallen var ok. Mycket mäktiga. Men den kommersialisering som vuxit upp kring fallen var förfärlig. Neon och betong kan man väl säga. Och skräp. Fast annars var det inget fel på Kanada i sig.


Får väl sova nu. I morgon är en annan dag och då ska mycket göras. Packa ihop en databas och packa inför fp:s riksmöte i Linköping. Prata Hässleringen. Klippa håret. Och mycket mera.


Fast till sist undrar jag en sak. Varför finns inte Lennart "hovreportern" Andreassons (v) inlägg om kungligheterna kvar på Borås bloggportal?

2 kommentarer:

Lennart Andreasson ( V ) sa...

Det ligger inne igen. Jag misstänker att SÄPO har tagit bort inläggen eftersom jag skrev "FRA", de får väl en larmsignal när vissa kodord användes, som t.ex. Osama eller Jan Björklund.

Oj, där försvann inlägget från din blogg också!

Anonym sa...

Samma skit oavsett politiskt parti i dessa dagar.Myglet växer sig större än det högsta berg.

http://www.youtube.com/watch?v=CQU1QTDxmug

Pelle