tisdag 20 mars 2012

En omväxlande dag

En omväxlande dag. Började med att sätta ihop den motionscykel jag20120320_084222 impuls-handlade igår. Gick förvånansvärt bra. Nu gäller bara att följa alla säkerhetsföreskrifter som följde med. Handlade om kläder och att inte använda cykeln en timme före måltid eller en timme efter måltid. Två meters säkerhetszon behövs också. MM. Lite överdrivet. Hjälm nämndes dock inte. Här intill en bild av säkerhetsföreskrifterna.

På eftermiddagen var det att bevittna vigsel igen. Fick dessutom agera bröllopsfotograf. Nästa gång är det nog jag som är vigselförrättare.

Hem och lite jobb innan det var dags att återvända till stadshuset för att äta middag med Borås alla mästare, svenska, europeiska eller världs. Roligt att få träffa på alla ungdomar som sysslar med de mest varierande sporter. Orienteringsskytte eller cheerleading. Roddare och tjejer som kör motocross och trial. Och fotboll för funktionshindrade. För att inte tala om tjejen som spelar rullstolstennis.

I morgon måste här jobbas. På eftermiddagen väntar ett intressant och viktigt samtal om värdegrund. Ett samtal som svenska kyrkan och islamiskt kulturcenter inbjudit till. Det är politiska partier och religiösa och etniska grupper som inbjudits m fl. Titeln är Ett gemensamt Borås där olikheter ryms. Ska bli spännande att se vad samtalet leder till.

Inga kommentarer: