fredag 16 juli 2010

Innan läggdags

Ännu en Sommartorsdag kan läggas till handlingarna. Dagens artist var väl inte i min smak men det var trevligt ändå. Två timmars flygbladsutdelning tillsammans med Gunilla kombinerat med många trevliga samtal. Både med gamla och nya bekantskaper. Budskapet denna gång var, liksom förra gången, Gör barnkonventionen till lag. Vi träffade andra "partister" som också var ute och kampanjade. Och sommarlovsentreprenörer som sålde burklock. Sommarlovsentreprenörerna är nytt för i år i Borås. Under några sommarlovsveckor får ungdomar pröva på att som alternativ till sommarjobb driva företag. Också ett alternativ att pröva på företagandet för de gymnasieelever som inte har möjlighet att driva ett Ungt Företag – företag. Apropå ung företagare träffade vi också Anand som driver ett företag som assistanssamordnare för dem som har behov av personlig assistans. Han började själv som personlig assistent och startade sedan företag.

När folkpartikepsen åkt av träffade jag sedan många gamla bekanta. Jag som tänkt gå hem tidigt var inte hemma förrän halv elva. En och annan egen personfolder fick jag också utdelad. Kommer inom kort på min hemsida liksom den artikel om barnkonventionen jag hade införd i Borås tidning idag.

Nu är det dock sovdags. I morgon ska här rensas böcker för vidarebefordran till Gärdhem. Second hand försäljningen i Dalsjöfors.

Inga kommentarer: