onsdag 31 augusti 2011

Lite fest i stan med kungabesök

Snuvan nästan över men jag är trött så det får bli en tidig kväll. Så onödigt att bli sjuk just nu när jag har massor att göra. Och jag konstaterar att det går inte att sitta framför datorn hur många timmar som helst.

Men i morgon blir det lite annorlunda. Med lunch för kungen och drottningen och sedan skulpturvandring på blomsterprydda gator. Det känns väldigt hedersamt att också få hälsa alla andra lunchgäster välkomna innan hedersgästerna anländer. Många timmar har det planerats för besöket så jag hoppas att allt klaffar. Många tycker det är onödigt ståhej men jag tror att det behövs lite fest ibland och förhoppningsvis kommer en del boråsare och tittar. Framförallt sätts Borås på kartan. Borås har utvecklats mycket under de senare åren. Men fortfarande är Borås mest känt för att man tror det alltid regnar här. Och så är det ju inte. Det finns mycket annat i stan. Bilden från nationaldagsfirandet i Borås. IMG_1283

Sedan tar vardagslivet vid i full fart igen. Men en del farande lär det bli i september. Nästa vecka blir det resa till Stockholm för seminarium om Medborgardialog. Kurs en dag och resten går nog åt till att fixa Excelkalkyl och databas. Sedan blir det Ålandsresa med riksdagsveteraner. Ska bli intressant att också för en gångs skull (åker i och för sig inte så ofta till Åland) gå i land och få information om ön.

Men nu är det morgondagen som gäller. Förhoppningsvis är snuvan helt borta och jag är pigg och utvilad. Så snart dags för sängen.

Inga kommentarer: