onsdag 24 augusti 2011

Bara lite så här dags på kvällen

Är trött. Att hålla kurs suger. För att använda ett modernt språk. Men några rader får det bli. Samtidigt som jag kollar på TV och ett program om hur äldre ute världen tillbringar sin tid. Tror att jag kommer mer att likna de amerikanska damerna som håller möten och är aktiva än kineserna, som sitter och klappar robotar som reagerar på rörelser eller pratar med robotar som svarar. Som ersättning för husdjur respektive barnbarn. Jag tror jag försöker hålla mig till de äkta barnbarnen. Och ett konstgjort djur kan aldrig ersätta ett riktigt djur även om det är lättare att åka bort från de konstgjorda.

Nåväl. Än är det några månader kvar till pensionen. Och då är det nog bara på pappret. Mina dagar lär fortsätta att vara intensiva. Med jobb och politik. Och skrivande.

Men nu måste jag sova. Det får bli mer en annan dag. Kanske i morgon på bussen. Men jag måste se till så att jag sparar ner inlägget i tid. Och inte göra det 10 minuter innan det är dags att gå av. Men det här med Wordfeud tar tid. Men är ruskigt roligt.

1 kommentar:

Ingalill Bj. sa...

Du är underbar! Go'nattkram!