fredag 4 september 2009

Innesittarväder

Idag är det innesittarväder. Veckans jobbkvot när det gäller att jobb för kvinnors företagande är inarbetad. Även om jag håller koll på telefon och mejlen. Jobbet med kvinnors företagande stannar aldrig upp för den delen. När man brinner för något så stänger man inte av det när arbetsdagen är slut.

I stället blir det möte med perspektivgruppen inom Hässleringen. Perspektivgruppen är den del i Hässleringen som jobbar med folkhälsa och demokrati. Något som ska genomsyra hela Hässleringsarbetet. Idag ska vi bland annat planera en ny medborgardialog.

Sedan blir det tennisklubb. Höstens aktiviteter börjar komma igång och det är mycket information som måste ut till alla föräldrar och medlemmar. Cirka 160 barn som tränar är ingen liten verksamhet.

För övrigt är jag sur på alla som skickar ut erbjudanden som ser ut som fakturor. Visserligen står det erbjudande men för dem som med ryggmärgen lägger brev med inbetalningskort färdigstämplade i "betalkorgen" så kan det innebära onödiga kostnader.

Dessutom känns det lite olustigt att affärer, som hämtar in adressuppgifter när man köper något, sedan säljer dessa vidare till andra företag. Undrar just om jag har gett min tillåtelse till detta. Nästa gång jag köper något på Net on Net eller något annat elektronikföretag kommer jag inte att uppge namn. Jag vill inte att något för mig okänt företag ska ha fullständig koll på vad jag köper. Igår damp det ner fyra brev med erbjudanden från samma försäkringsbolag. Fast smart affärsidé måste jag säga.

Dessutom håller ett tidningsföretag på att skicka mig påminnelser att jag har en fortlöpande prenumeration trots att det klart och tydligt stod att det var en prenumeration på tre månader jag beställde. Tidningen dimper också fortfarande ner i brevlådan.

Nu är det nog bäst att sätta fart med dagens aktiviteter och möten.


 


 

Inga kommentarer: