fredag 27 april 2012

Det är mycket nu

Skriver några rader i väntan på att Nordea ska få ordning på sitt system så jag kan betala räkningar. Deklarationen gick dock bra. Att inte alla fattat hur enkelt och bra det är att deklarera på nätet. Summeringsfelen blir minimala. Och ingen ytterligare person behöver sitta och knappa in uppgifterna en gång till. Sparar tid och pengar åt Skatteverket.

För övrigt så kan jag berätta att jag nog har en släng av allergi. Det kan vara fröna i luften men det kan också lika gärna vara dammet i hemmet. För nu har det varit mycket en tid. Och blir mer. Och då får dammtussarna ligga.

Hoppas snuvrinnet försvinner till om några timmar. Då är det dags för andra skulpturvandringen på en vecka. Med efterföljande middag. Den här gången handlar det om vandring. Internationella gäster som är här med anledning av Linnémarschen. Ska själv gå på söndag om inte snuvrinnet blir alltför jobbigt. 21 km är det tänkt. Men det beror som sagt på dagsformen.

Måste i alla fall gå så jag får lite träning till nästa helg då jag ska följa med till Belgien och göra reklam för Linnémarschen till nästa år. Då är vandringsplanen 15 km.

Men innan dess är det mycket som ska hända. I morgon blir det utbildning inom fp. På söndag som sagt Linnémarschen. I mitten på nästa vecka blir det Stockholm, Coompanion en dag och Skatteverkets insynsråd en dag.

Och så fortsätter det hela maj nästan. Tänkte att i år skulle jag väl hinna fixa trädgård och sådant i maj. Men det ser lika illa ut som de senaste åren. Dvs tiden går åt till annat.

Inga kommentarer: