tisdag 3 januari 2012

Hemma igen och Gott Nytt År

Hemma igen från fjällen. Några blåmärken rikare men också många härliga minnen från backarna. Blåmärkena skaffade jag mig i världens minsta backe som knappt var en backe. Längdskidorna gled lite för fort i spåret och klarade inte ojämnheterna. Det är skillnad att ha fötterna stabilt parkerade i slalompjäxor och att ha dem i lätta längdpjäxor. Det blev att stå över skidåkning en dag. Men det blev desto mer dagen därpå.

Saknar snön förutom den som kom ner på hemvägen. Resan blev rätt jobbig. Särskilt som det dessutom kom ner underkylt regn stundtals och vindrutetorkarna isbelades. Glad i alla fall att vi hann upp innan Dagmar slog till på uppvägen. På hemresan kunder konstateras många träd som fallit över vägen.

Men nu är det bara att ta tag i vardagen igen. En hel del att göra. Än tänker jag inte börja ägna mig åt pensionärsliv. Fast 65-års dagen närmar sig med stormsteg. Idag har jag blivit intervjuad av BT. Och i Idre åkte jag på senior-kort i förtid. IMG_1155

Det gamla året ska avslutas på allehanda sätt. Det är bokslut med mera. En summering på bloggen får det nog också bli. Och det nya ska förberedas. Nya datum ska läggas in i kalendern. Och så vidare.

Nu dags att gå till handling med punkt 1.

Gott Nytt År glömde jag skriva. Bilden på mig och min skugga är tagen på Nyårsafton.

Inga kommentarer: