tisdag 14 september 2010

Valspurt men först jobb

Måste skriva några rader för att visa att jag fortfarande lever. Även om det börjar kännas i benen efter alla vandringar mellan brevlådor och på gator och torg. Igår och idag har jag dock tagit en paus och håller kurs i Göteborg. Fast jag står och går förstås då också. Från och med i kväll börjar den riktiga slutspurten. Först med utdelning av min folder i Sandared och Sjömarken. Sedan möta väljare på gator och torg och tala för valfrihet, kunskap och tolerans. För fler liberala röster så att vi får ett riksdagsmandat och får vara med och behålla majoriteten i kommunen. Ett och annat eget kryss sitter inte heller fel.

"Kunskap och ett bra företagsklimat är grunden till en bra välfärd i ett samhälle där alla får plats och får bestämma mer över sina liv."

Många har redan röstat. Nästan var sjunde.Fast man kan ju alltid ångra sig på valdagen. Spekulationerna vem som kommer att regera går höga. Utifrån en undersökning hur det går i Karlstad så tror någon att så kommer det att bli i hela Sverige. Tydligen har Karlstad röstat som riksgenomsnittet. (SVT) Jag blir så trött på alla spekulationer. Använd mediautrymme till att analysera SD:s politik i stället. Hur de lovar guld och gröna skogar till allt och alla men har noll förslag på hur det ska finansieras. Det enda de säger är att stoppa invandringen.

Annars så får alliansen egen majoritet i dagens opinionsmätning och FP verkar ha parkerat sig över 8 %. Hoppas att det inte är fp-väljare som taktikröstar nu på slutet. Även om det är otroligt viktigt att alla fyra allianspartier kommer in i riksdagen.

Nu iväg och tjäna in till hyran.

Inga kommentarer: