fredag 24 september 2010

Tillbaka till ett normalt liv

Förstår inte varför jag inte kan hålla mig borta från tangenterna. Men det här med bloggande har blivit ett gift. Skillnaden mot före valet blir väl att det jag skriver om kommer självklart att handla om politik men också mer om en del annat.

Rösträkningen är ännu inte avslutad men det är väl ganska troligt att jag får en plats i kommunfullmäktige som ledamot och inte som ersättare. Detta var mitt fjärde val och två av valen har någon kryssat sig förbi mig. Första gången hade jag näst flest kryss i partiet totalt i Borås men misslyckades med att placera dem i rätt valkrets. Andra gången kom jag in som ledamot men lämnade den platsen på grund av att jag kom in i riksdagen (gjorde inte som sverigedemokraten tänker göra, sitta på två stolar). Tredje gången kom en raket och kryssade sig förbi. Nu kanske det äntligen är dags att få en ordinarie plats. En person kommer att kryssa sig förbi men det är bara att gratulera. Joakim Malmberg har gjort en dunderkampanj och det behövs fler yngre i fullmäktige.

Men mycket återstår innan allt är på plats med nämnder och styrelser.

Förutom Borås håller jag också en liten koll på vad som händer i Mölndal där min dotter förmodligen kommer in i fullmäktige som ersättare för första gången.

Men nu ska jag ta mig an det upp och nervända huset och sedan kanske besöka Höstmarknaden. För en gångs skull utan att själv stå och propagera. Just nu är det färdigpropagerat för ett tag.

Inga kommentarer: