onsdag 2 december 2009

Riksdagslistan spikad

Ikväll fastställde Södra Älvsborg, eller Västra Götalands södra valkrets som vi egentligen heter, listorna till riksdagen och regionen. Jag har fått förtroendet att stå på andra plats på riksdagslistan efter Anna Svalander och följd av Lucas Regnér, LUF:s ordförande i väst. Bäva månde motståndarna när vi sätter igång med stora kampanjmaskineriet tillsammans med alla andra folkpartister.

Det ska bli jätteroligt att på nytt få ge mig ut i en valrörelse även om det ju inte var så länge sedan det var val till Europaparlamentet. För mig innebär en valrörelse möjligheter att få föra ut det liberala budskapet och få möta människor på gator och torg. Dörrknackning är nog dock inte min grej.

Företagande och integration kommer att vara de frågor jag tror jag kommer att lägga mest krut på. Men det finns många andra frågor som är viktiga. Att lyfta barnen och barnens rätt är angeläget. Det gäller alla barn, oavsett varifrån de kommer.

Fortsättning följer.

1 kommentar:

Tomas Gustafson sa...

Grattis till andra platsen. Jag ser fram mot valrörelsen och bävar inte för Fp.
Och lycka till med personvalskampanjen. 2006 fick Fp, hur många riksdagsmandat i Älvsborg södra var det? Javisst ja noll var det.