fredag 3 oktober 2008

Västra Götaland runt, nästan

Igår kväll avbröts jag av åskan. Precis när jag höll på att skriva på bloggen om dagens händelser så blinkade lampor mm till så jag fick bråttom att stänga av datorn. En kraschad dator är inget jag längtar efter. Så därför fick bloggen vänta. Och det var kanske inte så mycket jag hade att skriva.

Att jag far runt i Västra Götaland och i synnerhet Sjuhärad kanske inte intresserar läsaren. Fast det jag gör på olika ställen är förstås lite mer intressant.

I förgår hade turen kommit till Bollebygd för QVIM. Den som vill veta mer om nätverket för kvinnors företagande kan läas på hemsidan här. I Bollebygd kom cirka 15 kvinnor för att höra om QVIM. Referat finns också i gårdagens Borås tidning. Den dagen hann jag också med ett möte i Göteborg för ambassadörerna för kvinnors företagande. Det är dags att börja gå ut och sprida företagandets budskap.

Biblioteket i Borås har anordnat tre måndagskvällar under hösten när Sjuhärads ambassadörer ska sprida budskapet. Mer finns att läsa här. Men jag hoppas att skolorna nappar på detta.

Igår var jag i Svenljunga och hade verksamhetsutveckling tillsammans med Coompanion. Det mesta handlade om social ekonomi. Intressant och givande dag.

Idag blir det nog Sandared två gånger om och dessutom Ulricehamn med QVIM.

I morgon träff med västsvensk tennis i Vänersborg.

Den här helgen dock ingen politisk verksamhet.

Men bäst att ge sig iväg på dagens rundtur.

Inga kommentarer: