onsdag 14 november 2012

Mycket kan hända en dag

Vilken avslutning på en i övrigt lång men bra dag. Zlatan gör fyra mål på England och vilka mål sen. Ja. Elfsborgs Anders Svensson hjälpte till i det andra.  Härligt.

Medans jag har varit bortkopplad från omvärlden med att vidarebefordra mina kunskaper i Access och planera 2013 för Vuxenskolan har det hänt saker inom den svenska politiken. En Sverigedemokrat har tvingats avsäga sig sina partipolitiska uppdrag. Han har uttalat sig rasistiskt och sexistiskt, använt våld och dessutom ljugit om det. Nu saknas bara avsägelsen från riksdagsplatsen. En lokal sverigedemokrat från Borås har dessutom kommenterat händelsen med att all reklam är bra reklam. Hoppas att många som tänkt rösta på Sverigedemokraterna nu börjar få upp ögonen. Jag vill inte ha ett samhälle där våld, lögner och kränkningar förhärligas.

En dag med glädje för svenska fotbollsälskare och en dyster dag för Sverigedemokraterna. Gissa om jag är glad eller ledsen idag.

2 kommentarer:

David sa...

Vad är det vi ska få upp ögonen för. Om en Sverigedemokrat beter sig olämpligt innebär det då per automatik att alla sverigedemokrater är rasister? Om en invandrare begår ett brott, innebär det då att alla invandrare är kriminella. Är alla socialdemokrater rasister och sexistiska med tanke på Anna Sjödin och Björn Rosengrens tidigare bravader?

Upphörde alla problem med den svenska migrations-/intergrationspolitiken i samma stund som Almqvist blev avslöjad?

Anonym sa...

Anne-Marie !

Har jag förstått dig riktigt ?
Du är glad idag för att några har uppfört sig illa för två år sedan ?
Är du säker att du inte förväxlar glädje och skadeglädje här ?

Tjalle