torsdag 19 juli 2012

Nu bär det snart av hemåt

Näst sista dagen här i Passe de Tonale. De flesta i gänet har åkt til Verona för att se opera. Kände att jag inte ville åka en massa buss idag även om nog operabesöket hade varit spännande. Det blir många timmar i buss på väg hem.
Så i stället har vi varit ett litet gäng som gått en bit ner till granbyn och åkt sista biten linbana. Stoppat i oss glass och pizza och tagit linbanan hela vägen hem. Lit slött kanske men kändes bra med en liten vilodag. Det är ju faktiskt semester.
Det har ändå varit fyra tuffa vandringsdagar. Igår blev det upp, upp, upp. 600 m stigning. Och på kvällen en timmes vandring till grillkväll och lika långt tillbaka. Hem gick det nog lite fortare efter både vin och grappa. Kanske inte fortare i tid men roligare.
Nu återstår en dags vandring innan bussen går hem. Totalt fem soldagar hittills. Även om det haglade första morgonen. Men bara vi kom ut för att börja vandringen så kom solen.
Inser att jag är verkigen priviligierad den här sommaren. Först en solig vecka på Gotland och sedan en om möjligt ännu soligare vecka här. Hoppas vi nu tar med oss solen hem.
Och hoppas Darin slipper regn när han uppträder i Borås ikväll på sommartorsdagen.
Några bilder med blommor och annat. Lägg märke till gruset vi klev över.Inga kommentarer: