måndag 23 juli 2012

Bilder från vandring i Passo de Tonale, Italien

Nu varit hemma från alpvandringen en dag eller två. Har hunnit både kolla in Elfsborg vinna över Kalmar med 3-0 och fixat lite databas. Fötterna vill gärna fortsätta att ut och gå. Så jag får väl hänga med.

I morgon en traditionell endagstur med närturism. Sedan blir det att sätta igång och jobba lite. Men först en summering av alpvandringen.

Som jag skrivit tidigare. Fantastisk tur med vädret. Och trevliga medresenärer. Och härliga vandringar på hög höjd. Även om det är lite jobbigt att traska uppför backarna med ca 3-5 kilo på ryggen. Förstår inte varför jag alltid har mycket mer i min ryggsäck än alla andra. Mössa, vantar och lite av varje. Kan ju behövas. Och vädret kan ändras fort i bergen.

Första vandringsdagen startade med hagel och regn. Men så fort vi började gå kom solen. Och sedan stannade den kvar hela veckan. Så jag fick ingen användning för mössan och vantarna. Mycket blommor och fina vyer. Bilder  från detta och från ditresan när vi satt stilla i bilkö i fyra timmar. Fler bilder i kommande bloggar. Dessutom finns en liten video med ett nyfött lamm som försöker äta mat för första gången. Här

Inga kommentarer: