torsdag 8 december 2011

Från buss 100

Sitter på buss 100 igen på väg mot Göteborg och Excelkurs. Få se om jag lyckas skriva ett blogginlägg på "plattan" utan allt för mycket feltryck.

Hoppas datorerna gör vad de ska idag. Det är inte lätt att hålla kurs i e-posthantering när servern är trasig. Men det var tydligen ettproblem jag delade med andra. Vet inte vilket som är värst. Att ett säljande företag inte får en order på 60 timmar eller att jag får improvisera och stundtals köra "torrsim", dvs berätta hur det skulle fungera. (Expressen)

Igår presenterades också SCB:s stora partisympatiundersökning. Ett stort ras för sossarna vilket var väntat. Dock inte i vår valkrets, Södra Älvsborg, där de fick alldeles för många procent. Nu är ju inte underlaget så jättestort, 88 svarande, så säkerheten är kanske inte så jättestor. Därför kanske man inte heller ska ta Folkpartiets siffror i Södra Älvsborg för säkert. Men visst är det kul att FP i Södra Älvsborg kom på 5:e plats inom FP. Annars är väl inte FP:s resultat något att hänga i julgranen. Vill helst glömma.

Bussen närmar sig Göteborg och det går onekligen långsammare att skriva på "plattan". Men det går. Får väl skriva lite längre ikväll. Ikväll inga möten, jämfört med igår när det var två på raken efter en intensiv kursdag.

Inga kommentarer: