söndag 24 januari 2010

En spännande vecka på ingång

Samlar ihop mig inför den kommande veckan som kommer att innehålla lite av varje. I morgon leverans av databasen i Göteborg. Och så är det ju årsmötestider och en del måste fixas till dessa.

På tisdag eftermiddag åker jag till Stockholm för att delta i SKL:s demokratidag och på torsdag möte i integrationsgruppen. Det börjar dra ihop sig till slutredovisning. Och allt ska göras enligt konstens alla regler. Det vill säga i rätt format och så. Sedan ska det ut på remiss till alla berörda. Fredag Coompanion-möte hela dagen. Och på lördag-söndag den årliga västsvenska folkpartikonferensen i Lundsbrunn. Plus kommundelsmöte. Förhoppningsvis också något kring kvinnors företagande. Nu börjar det bli som vanligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anne-Marie. När du träffar dina nyliberala kompisar i Lundsbrunn borde du fråga dem vilken/vilka av alla privatiseringar som gjort livet lättare och inte minst billigare för folket i allmänhet. El ? Apotek? Bilprovning? etc etc. Det inte bara jag som är intresserad av ett svar och inga bortförklaringar. Eller har privatisering blivit en religion hos de nyliberala. För att dra in pengar till valrörelsen rekommenderar jag de tyska liberalernas taktik. Med hälsningar från Claes i Borås.