lördag 2 augusti 2014

Nu börjar valrörelsen på allvar eller njuter av ännu en underbar sommarkväll

Solen har gått ner men det är fortfarande varmt. En fantastisk solnedgång. Det är nästan vindstilla. Känner mig så lycklig att jag kan sitta här och titta ut över fjorden. Lte moln på himlen. Om en halvtimme ska det regna säger SMHI. Men vad gör väl det? 
Även om det är mycket kvar av sommaren känns det ändå som om detta är lite slutet. För i morgon börjar valrörelsen. 
Veckan som gått har varit fantastiisk, Med pride-fest även om jag missade paraden i år. Känns riktigt trist men det förestående valet prioriterades. Fokpartiet gick i år under praollen låt tusen barn blomma. Och tretusen blommor delades ut, Jag själv hjälpte till med att sätta etiketter på blommor igår.
Jag hade som sagt gärna gått för alla dem som inte kan eller får gå i paraden. Men som sagt  hann med både seminarier och fest under de dagar jag var i Stockholm. Viss skulle det vara så att varken pride eller jämställdhetsplaner behövde finnas men så länge som vissa människor diskrimineras så  måste det finnas. Alla männiksorrs lika värde måste respekteras. Det kommer att vara ett av mina budskap i valrörelsen. Liksom feminism utan socialism och valfrihet i välfärden. Men det kommer jag att återkomma till. Något som jag tycker hemskt mycket illa om är våldsbejakande extremism oavsett vem som står för den. 
I morgon kan man som sagt säga att valrörelsen börjar. Jan Björklund talar i Göteborg. Om en vecka kommer valsltugan till Borås och den öppnas den 11 augusti. Förresten har de som bor utomlands redan fått börja rösta. Här får vi vänta någar veckor till. Den 27 augusti börjar förtidsröstningen i Sverige.
Solen har som sagt gått ner. Nu dags att sova fast det fortfarande är varmt och tunnaste klänningen 'r helt ok. 
Inga kommentarer: