torsdag 4 november 2010

Dagsammanfattning

Tänker inte läsa boken om kungens äventyr. Sanna eller osanna. Spelar ingen roll. Jag har så svårt att förstå varför det ska vara så intressant att gotta sig i andras liv och leverne. Antingen det handlar om en kung eller någon annan. Låt människor leva sina liv så länge som ingen annan skadas. Då är det skillnad.

Glad att diskussionen på Debatt på TV blev kort. Det är viktigare att diskutera dopning. Det är ofattbart att man stoppar i sig en massa piller för att se ut som en utomjording med mastodontmuskler. För att vinna tävlingar. Det är inte klokt att ungdomar på 14 år börjar använda dopningspreparat. Varför ska man utsätta sin kropp för detta? Med förstöring av den egna kroppen och risk för aggressiva beteenden.

Idag har det också varit debatt i riksdagen om integration och flyktingpolitik. Råkade slå på websändningen precis när Borås egen representant från SD gick upp i talarstolen. Samma svada och felaktigheter som alltid. Generaliseringar och fritt tolkande av statistik. Önskade att jag varit där. Men det var många som tog repliker. Hann inte lyssna men ska läsa protokollet i morgon.

Nu tar en intressant diskussion vid i Debatt. Kärlekslivet för kvinnor över 60. Kvinnor över 60 har makt. Dags att börja använda den. Man kan både vara mormor, åka vasaloppet och träffa män. En underbar äldre tant berättar om hur man kan använda karlar. Dra lakan till exempel. Hon säger också att man inte ska springa efter karlar och spårvagnar. Det kommer alltid nya. Men ju äldre man blir så blir turtätheten med karlar allt mindre.

Sovdags.


 

 

1 kommentar:

Jalle sa...

Och trots allt kan vi de senste dagarna i bade DN o SVD lasa artiklar ang asyl o invandring som ger SD ratt i sak.
Ni etablerade partier star dar aterigen med agg i ansiktet, maste vara hemskt att kalla SD lognare och osakliga rasister nar sedan artiklar ger dem ratt och far er att framsta som lognare och de med en oarlig agenda.

Nu far ni akta er, sanningen kommer framkrypande med valdig fart helt plotsligt.