onsdag 21 augusti 2013

Sensommardag i Bohuslän

Ibland är dagarna lite mer härliga än andra. Först en liten brottningsmatch med Excel, som jag nog vann. Med en sådan utsikt som jag har just nu ökar kreativiteten. Och det är ju det som behövs när man ska överlista datorerna. Sedan en båttur med "sommarbåten”. Träffade trevliga turister från Skellefteå som tog en tur med båten som går runt mellan olika bryggor runt kring Uddevalla. Hälsade dem självklart välkomna till Borås och hann berätta en hel del på den halvtimmen som min båtfärd tog till Gustafsberg, en gammal kurort. Lunch till seniorpris avåts i den gamla Badrestaurangen. Därefter en två-timmars vandring tillbaka hem till stugan på Kuststigen. Mycket upp och ner. Nästan värre än i Borås. Men härligt.

Att sedan skriva anförande till kommunfullmäktige i morgon om Överenskommelsen var inte alls svårt med samma utsikt som i förmiddags. Nu ta det lugnt resten av kvällen. Njuta av solnedgången och ladda för morgondagen som blir lång. Först möte om social ekonomi i Uddevalla. Sedan kommunfullmäktige där vi bara är två i presidiet och jag dessutom måste upp och prata. Om tid finnes därefter fotboll.

En sådan här dag i en sådan här miljö ger massor av energi. Och det kommer att behövas. Nu drar allt igång och snart en valrörelse. Där det gäller att se till att Sverige inte styrs av socialister i framtiden.

Börjat med debattartikel i Borås tidning om kvinnors företagande inom välfärden. Och det kommer mera.

Inga kommentarer: