torsdag 23 augusti 2012

Summering av senaste veckan

Några dagar sedan senast jag skrev. I själva verket nästan en hel vecka. Jobb och en massa annat har fyllt mina dagar. En sortering och kastande av papper var nödvändig. För att överhuvudtaget hitta något. Jobbar hårt på att minska pappersflödet. Jag har också haft det hedersamma uppdraget att få ha en vigsel på Borås högsta utsiktspunkt. Barnbarnen har fått sitt. Och jag har varit på allsångskväll i Parkteatern i Borås. Riktigt roligt att få sjunga av sig lite. Och dessutom bli sjungen till.

Möte i Stockholm med Coompanionkompisar från hela landet har jag också hunnit med. Intressanta diskussioner. Också lite barndomsnostalgi. Måste åka upp till Östergötland och min barndomstrakter för att se vad som hänt kring mitt barndomshem. Det ryktas att det hänt saker. Gårdagskvällen avslutades efter en språngmarsch från ett försenat tåg med basketlandskamp. Riktigt roligt det också. Snabbt med snabba svängningar. Och Sverige vann ju.

Så smått börjar också det politiska livet komma igång. Och jag ska väl komma igång med att skriva lite mer politiska kommentarer. Oftare. Men när jag håller på med databasarbete som jag gör just nu glömmer jag allt annat. Glömmer till och med att äta.

Så nu får det vara bra för idag.

Inga kommentarer: