onsdag 1 augusti 2012

Djurparksbesök

Augusti månad har gjort sitt intåg. Vill inte tänka på att hösten börjar närma sig. Idag kom dock handlingarna till höstens första kommunfullmäktige. Men det är faktiskt fortfarande sommar.

Sommartorsdagarna i Borås är inte slut än. Två veckor till håller de på. I morgon med Brolle. Plus allt annat förstås. Och Borås Djurpark har fortfarande högsäsong. Särskilt idag. Då jag och minsta barnbarnet “gjorde parken”.

Vi var inte ensamma om att tycka att det var en lämplig dag för besök i djurparken. Mittemellan väder. Inte för varmt men heller inte regn.

Vi hade en härlig dag i parken. Och djuren poserade friskt inför min och andras kameror. Vi har en fin djurpark i Borås. Som vi ska värna om. Om det sedan är kommunen som ska vara den som driver den kan diskuteras. Här kommer lite bilder. Den vita mjukisen är en säl som barnbarnet vann.

På fredag besöker jag en annan park. Prideparken. Men det är en annan dag och historia. Sedan. I nästa vecka får jag väl sätta fart med allt annat. För det blir en intensiv höst. Men det är då det.

Inga kommentarer: