måndag 6 januari 2014

Bra början på det politiska året

Gott Nytt År alla. Nu är vi en vecka in på det nya året. Har lagt in alla hittills kända mötesdatum. Men det lär nog bli fler. Efter långa och slappa helgdagar är det kul att sätta igång med aktiviteterna igen. Ja, helt harIMG_2058 jag inte slappat utan varit ute och sprungit minst varannan dag vilket har gett energi. Det kommer att behövas när nu supervalåret har anlänt. Jag har tidigare skrivit varför jag fortsätter att ställa upp i del olika valen i stället för att trappa ner och låta andra ta över. Det handlar om att motverka både rasism och socialism och i stället stå upp för socialliberala idéer och jämställdhet. Det finns mycket kvar att göra.

Apropå motion. Av annat slag. Det politiska året börjar bra. Konstaterar att kommunstyrelsen tänker tillstyrka min m fl folkpartisters motion om utsmyckning av tunnlarna på Hässleholmen nästa måndag. Här finns beslutsförslaget och min motion med bilder på en tunnel som inspirerat. Det är jätteroligt att idén anammas från alla håll. Jag tror att finare tunnlar kan lyfta Hässleholmen. Och att det bidrar till att det skrivs positivt om området. Här finns också ett filmklipp från tunnlarna. Två motioner tillstyrkta de senaste månaderna känns bra. Den andra handlade om Överenskommelsen.

I veckan åker jag till Stockholm för styrelsemöte i Liberala Företagare. För att planera inför valåret. Nästa vecka är det fullmäktigemöte och lite jobb. Och så är det hela igång.

Inga kommentarer: